Hogyan kellene reagálnunk súly miatti bullyingra családon belül?
58: köszi.... nagyon gyanús... Mindig körít valami újabb sztorit az alap-zabáltatás köré.... :)))))
Na meg hogy egyszer T/2-ben ír ("ogyan kellene reagálnunk "), máskor meg idegenként ír róluk e/T3-ban.....
Na mindegy, jól szórakoztunk. :-D
“Kövérnek nevezi, ami azért talán túlzás és mindenesetre bántó.”
Mert kövér is ! Ez nem túlzás, hanem az igazság.
Jesszusom mi van itt.
Csak, hogy a kérdésedre is legyen válasz. Beszélgess vele, legyél a támasza. Meglátásom szerint, aki nem hormonális probléma miatt hízik, azoknál valami nincs rendben lelkileg.
65. a kérdező nagy valószínűséggel egy "etetős" fétisben szenved, már több kérdést is kiírt...
""Feederizmus", olyan fétis, amely az embereket örömmel éri úgy, hogy hízik a partnerüket"
Nem értek néhány hozzászólást. Azt gondolom, hogy elég világosan leírtam a helyzetet. Ehhez képest már az első hozzászólásoktól kezdve ment a sértegetés (ronda, mangalica stb.), a legutolsó hozzászólók szerint meg ráadásul én etetem, és még fétist is találtak ki nekem. Érthetetlen. Lehet, hogy vannak hasonló kérdések, de én eleve nem tettem még fel kérdést eddig az oldalon, csak válaszoltam mások kérdéseire. Szóval bárkivel is kevertek össze, biztosan nem én vagyok az.
Ha visszaolvastok, utólag kommentekben leírtam, hogy nem arról van szó, hogy bármelyikünk tagadná a problémát, és a barátnőm próbál tenni a fogyásért, vagy legalább a további hízás ellen sportolással (ha nem is intenzív sportolással, de legalább rendszeresen). Véleményem szerint ezért se jogos, hogy otthon továbbra is megjegyzéseket kap, hogy elérte-e már az x kg-t a fogyással, jó nagynak néz ki ebben vagy abban a ruhában, neki talán nem kéne ennie a süteményből stb. Ez hol segítség? Barátjaként nehezen tudok ebbe belefolyni anélkül, hogy még magamat utáltatnám meg a családjával.
“ jó nagynak néz ki ebben vagy abban a ruhában, neki talán nem kéne ennie a süteményből stb. Ez hol segítség? “
Ez úgy segítség, hogy ne csináljon bohócot magából. Gusztustalan, amikor annyira feszül egy kövér emberen a régi ruhája, hogy kibuggyan a hája, látni a hurkákat és az úszógumit, majdhogynem elszakad a cipzár. Ha nem lenne gáz a ruhában, akkor nem szólna az anyja. És inkább az anyja szóljon, mint a társadalom. Süteményt pedig valóban nem kéne tömnie ilyen helyzetben. Nem elég dagadt már így is ? Dehogy nem ! Be kéne fejezni a mértéktelen zabálást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!