Hogyan kellene reagálnunk súly miatti bullyingra családon belül?
35-ös BMI, elhízás kategória! Ehhez a magassághoz és korhoz...
"Az ideális testsúly 50.4 - 68.0 kg között van"
Nem gond. A sütivel csak azért nem értek egyet, mert szerintem a mértékletességet kell megtanulni, nem nemet mondani mindenre.
Magamból indulok ki, másnál más van, de én mindig visszahíztam, mikor úgy fogytam le, hogy 'most akkor x ideig csak zöldség, utána minden mértékkel', mert ahogy lehetett enni normálisan, nem tudtam mértéket tartani. Már évek óta nem vagyok kövér, és úgy sikerült, hogy fogyás közben, 90 kilósan is ettem sütit - csak nem egy fél tortát, hanem megtanultam egy szeletet értékelni.
Hiába mondja mindenki, hogy az egészség a fontos, egyrészt tudjuk, hogy ez kamu, másrészt az emberek nincsenek tisztában az egészséggel. És hiába lenne a fokozatosság a lényeg, engem anyun kívül mindenki bsztatott, hogy miért vagyok még dagadt, ha már 3 hónapja fogyózom, mintha azonnal eltűnne a felesleg. És mindenbe beleszóltak, nem segítség gyanánt, csak okoskodni meg kioktatni.
90 oké XDDDDD Főzzön is rá 28 évesen, nem? XD Sőt, vigye el edzőterembe egyenesen!
És a te válaszod kap 1 pirosra 4 zöldet :D Vicckérdések.hu :D
Valóban, normális ember tudja, hogy nem egy szelet sütitől hízik meg. Ahogy azt is, hogy a csirkemell - saláta meg az óriás hamburger között van egy egészséges átmenet.
Nem hiszem hogy ennyi esze ne lenne magától senkinek, valaki csak abból “ért” ha oda szólnak neki.
De nem "ért" belőle, hisz nem született volna meg a kérdés.
Értem, hogy idegeneket nem érdekel, ha esetleg van valami problémája, de az édesanyját csak érdekelné.
Mondjuk igaz, odaböfögni, hogy "disznó", aztán vállon veregetni magam, hogy ma is tettem valami jót sokkal könnyebb, mint empátiával fordulni a másikhoz.
Azért ennyi túlsúly nem egy hét alatt szalad fel, nyilván a lány is sz@rt rá nagy ívben. Látszik hogy annyira nem is akar lefogyni, akkor meg anyuka hiába erőlködik neki a kajaval.
Meg azért ma már nem a 2000-res éveket éljük, hogy koplalós csodadiétáktól várták a fogyast. A net teli van receptekkel, ne anyuka keresgéljen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!