Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anya kötekedik a súlyom miatt...

Anya kötekedik a súlyom miatt és csúnyának tart, mit tegyek hogy hagyjon már?

Figyelt kérdés

Annyi a lényege az egész történetemnek hogy 17 éves lány vagyok kicsi korom óta kövér vagyok egyébként nem eszek sokat hanem a családomban apa génjeit örököltem és neki a családja hát kövér...(nekem a combom az ami nagy meg a karjaim)

Sokat doglozok azért hogy lefogyjak mindennap nagyon keveset eszek igen tudom hogy ez nem egészséges... (400-500 kalóriát eszek naponta amikor nem dolgoztam a fogyásért akkor 1000-1500 kalóriát vittem be). Nagyon hamar le dobtam 6kilót és meg sem dicsér se semmi hanem nekem áll közekedik hogy lehetne kevesebb is (jelenelg 110 vagyok). És hogy ne csodálkozzak hogy ha 1 hónap alatt én 200 vagy 300 kiló leszek (azt a 6kilót kb 1 hónap alatt dobtam le meg túleröltettem mindig magam) És akkor nem hagy békén kötekedik hogy nem hoyg csinos karcsú lennék. Meg ilyeneket mond..meg minden más hülyeséget meg hogy most ittam egy kávét (ilyen kavarós kávét 60kalóriás meg még ma nem ettem semmit) és akkor nekem ált azért is hogy hová iszom mert hogy még dagadtabb leszek... Soha nem dicsér meg de soha.... Mit csináljak anyával... Kérlek privátba írjatok nekem...

2020. aug. 29. 16:24
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:
66%
Na, egy újabb elmeháborodott dög "szülő". A Dunában lenne a helye az ilyennek. Te meg ne koplalj, hanem alakíts ki egy normális étrendet, mert ebből nagyon nagy gáz lesz. 110 kiló pedig csak a genetikától nem leszel, ez szar duma.
2020. aug. 29. 16:37
 2/62 anonim ***** válasza:
22%
Akkor foggyál le!! Majd ha 20 évesen cukorbeteg leszel, 30 évesen meghalsz szívrohamban akkor majd rájössz hogy anyudnak igaza volt és csak segíteni akart.
2020. aug. 29. 16:40
 3/62 anonim válasza:
85%
Hát ez durva. Édesanyád részéről meg aztán extrán nem szép, mert a génekről valahol ő tehet. Orvosi kivizsgálással próbálkoztál? Mert a 110 kilót én is kétlem, hogy étkezéssel szedted fel. Ilyen extrém alacsony kalóriabevitel nem egészséges, inkabb az okot kéne feltárni
2020. aug. 29. 16:41
 4/62 A kérdező kommentje:
Kedves 2.es ha nem vennédészre éppen azt pofázom hogy fogyozók és hoyg le fogytam 1 hónap alatt 6 kilót micsoda figyelmetlen :"D és semmit sem segít ezzel segít hogy. Persze voltunk már orvosi vizsgálaton és nicsen semmi baj sem az egészségemmel (vérvételen) nem cukorbeteg nem vagyok sem pajzsmirígyes se semmi egyéb. Az egyesnek pedig: Miért ne lehetne genetikával :"D mindenki hasonlít a szüleire a genetika alapján nem járok mekibe meg ilyen helyekre sem nem is lakok semmi olyan közelébe :)
2020. aug. 29. 16:45
 5/62 anonim ***** válasza:
20%
Akkor keményebben kellene fogyózni! Genetikától senki nem hízik meg! És nem csak a mekitől lehetsz dagadt! pl. minek iszol kavarós kávét? Igyál akkor rendes, főzött feketekávét és ne azt a hízlaló szemetet!!
2020. aug. 29. 16:48
 6/62 anonim ***** válasza:
97%

A könnyebb elhízást lehet örökölni de elhízni nem hízhattál el a gének miatt. Eleve a szüleidnek kellett volna odafigyelnie kicsi korodtól kezdve amikor mentek rád a kilók hogy normálisan egyél, ne nassolj sokat és mozogj rengeteget. Simán lehetett volna ezt tartani. Egyébként anyud is rosszul gondolja amit gondol mert az ő felelőssége lett volna hogy még akkor odafigyeljen rád. Egyébként te is rosszul csinálod borzalmasan rosszul. Eleve olyan keveset eszel hogy mindentől hízol mert a szervezeted tartalékol amennyit lehet.

Ha normálisan akarsz fogyni akkor állj rá egy normális étrendre, neten rengeteg tippeket találsz. Diétákkal ne próbálkozz mert legtöbbnek semmi értelme és nem ilyen brutális mértékű fogyásokhoz vannak.

Életmódot kell változtatnod, normálisan kell étkezned de abba legyen is tápanyag. Aztán egy jó mozgás kell neked. Ne futással kezdd meg intenzív pörgéssel mert csak összeesés lesz a vége és kórházba kötsz ki. Kezdj sétával mondjuk 1 óra séta kényelmes tempóba és mérd le hogy hány métert teszel meg azzal a tempóval amit feltudsz venni és tudod tartani. Aztán hetente növeld a tempót egy picit és figyeld a távolságot meg az időt. Ha kevesebb idő alatt tudod megtenni azt a távot amit belőttél magadnak akkor lehet szépen emelni és minél előbb tedd meg a távolságot. Mellette meg kezdj bele csak nyújtó gyakorlatokba hogy ne terheld hirtelen az izmaidat. Aztán ha már ott tartasz hogy 1 óra alatt megteszel 3 km távot és érzed hogy jól bírod nem fáradsz el akkor már szakaszonként beiktathatsz egy kevés kocogást, ne sokat egyszerre! Aztán lehet fűszerezni emelkedős útszakaszokkal, lépcsőzéssel. Ha van bicajod akkor kezdj el tekerni egy számodra szimpatikusabb helyen és ez baromi jó. Aztán ha van ehetőséged úszásra akkor menj oda mert az a legjobb erre.

Lényeg az egészben egy jó étrend és sport! Másképp nem fog menni tapasztalatból tudom. 140 kilómtól is így szabadultam meg hogy életmódot váltottam szépen fokozatosan és mozogni is hasonlóan kezdtem el mint te. Csak úgy olvadtak le rólam a kilók eleinte sok mert többnyire vízből fogytam és így szépen lassan másfél hetente 1 kiló mínusz ami egészségesnek mondható és ez így ment szépen hónapokig. Aztán amikor már közelebb voltam a 100 kilóhoz olyan 112 kiló voltam pontosan akkor leálltam 3 hónapra és csak súlytartásba kezdtem meg némi erősítésbe. Akkor több vitamint vittem be, meg regenerálódtam, erősítettem meg nyújtottam csak. Aztán folytattam a fogyást 95 kiló volt a cél. Utána ismét megálltam és erősítésre mentem rá akkor is 3 hónapig. Picit híztam de izomra mert centiket is mértem ám és ott nem történt változás. De sokkal jobban is éreztem magam a bőrömben, több energiám isvolt.

Azt meg még elfelejtettem hogy folyadékból csak vizet ittam és semmi mást, meg a napi 2 csésze kávé volt meg és ennyi.

2020. aug. 29. 16:50
 7/62 anonim válasza:
77%
#3 vagyok, mi segíteni próbáltunk, ha lepontozol nem tudom minek írtad ki a kérdést. Csak úgy random senki nem lesz 110 kilós. Létezik hízekonyabb alkat, de ez jócskán meghaladja azt
2020. aug. 29. 16:50
 8/62 anonim válasza:
92%
A koplalás nem fogyózás. Vissza fogod hízni a kétszeresét. Én is fogyóztam így, visszajött mind, de még a gyomrom is tönkretettem. Figyelj oda mit eszel, kevesebbet egyél belőle, de egyél. És mozogj. Nem kifogás a súlyod. Nyilván nem futni kell elmenni, mert tönkretennéd vele a térdeidet, de kímélő feladatokat csinálni, úszni járni tudsz.
2020. aug. 29. 16:51
 9/62 A kérdező kommentje:
5-ösnek: Soha nem ittam kavarós kávét most iszok elsőnek XDDD nekem a kávé nem rendszeres dolog, meg anya nem főz nekem kávét. Miért ne lehetne genetikától meg hízni? Genetika adja hogy hogy nézzél ki. És soha nem voltam lusta sem még akkor sem amikor nem fogyókúráztam :"D az iskolában is a napi utan 1 óra (oda visza ) és akkor sem ettem sokat soha akkor sem. Igen is genetikától lehetek kövér értem én hogy a zsírt nem örökölöm de rajtam víz van és azért adom le ilyen könnyedén Erőltessem meg magam mégjobban? Elve mindennap szét eröltetem magam már bánom hogy ki írtam mert még mindenki engem támad nem is ezzel kapcsolatban kértem választ :D mert igen is TESZEK ÉRTE nem lustálkodok meg ilyenek eléggé gáz hogy engem kell támadni
2020. aug. 29. 16:53
 10/62 anonim ***** válasza:
88%
A genetikától nem tudsz ilyen mértékben elhízni... És ha ennyit eszel, az már bőven koplalás, ha valóban ennyi kalóriát eszel naponta és ilyen nagy súlyból nem fogysz mellette, akkor valami súlyos betegséged van. De a koplalást egyébként be kellene fejezned, nagyon veszélyes, amit csinálsz és tartós fogyást sem fogsz vele elérni.
2020. aug. 29. 16:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!