Anya kötekedik a súlyom miatt és csúnyának tart, mit tegyek hogy hagyjon már?
Annyi a lényege az egész történetemnek hogy 17 éves lány vagyok kicsi korom óta kövér vagyok egyébként nem eszek sokat hanem a családomban apa génjeit örököltem és neki a családja hát kövér...(nekem a combom az ami nagy meg a karjaim)
Sokat doglozok azért hogy lefogyjak mindennap nagyon keveset eszek igen tudom hogy ez nem egészséges... (400-500 kalóriát eszek naponta amikor nem dolgoztam a fogyásért akkor 1000-1500 kalóriát vittem be). Nagyon hamar le dobtam 6kilót és meg sem dicsér se semmi hanem nekem áll közekedik hogy lehetne kevesebb is (jelenelg 110 vagyok). És hogy ne csodálkozzak hogy ha 1 hónap alatt én 200 vagy 300 kiló leszek (azt a 6kilót kb 1 hónap alatt dobtam le meg túleröltettem mindig magam) És akkor nem hagy békén kötekedik hogy nem hoyg csinos karcsú lennék. Meg ilyeneket mond..meg minden más hülyeséget meg hogy most ittam egy kávét (ilyen kavarós kávét 60kalóriás meg még ma nem ettem semmit) és akkor nekem ált azért is hogy hová iszom mert hogy még dagadtabb leszek... Soha nem dicsér meg de soha.... Mit csináljak anyával... Kérlek privátba írjatok nekem...
110 kg nem életveszélyes, extrém túlsúly azért ekkora túlzásokba ne essetek már. A 300 kg-s Géza gyerek esetleg, de ne frusztráljátok már meg jobban szerencsétlen lányt...
Annyira látszik, hogy olyanok írnak ide, akik életükben nem küzdöttek nagyobb túlsúllyal, viszont szeretik élezni a nyelvüket meg okoskodni a kövér emberek kontójára. Rohadtul nem egyszerű az ő helyzetében lefogyni, mert gyakorlatilag determinált volt a kövérség, a szülei gondoskodtak róla, hogy ne tanulja meg, hogy kell normálisan étkezni. Nem felmenteni akarom, mert tényleg rosszat tesz hosszú távon az egészségének és változtatnia kell, de ebben segítséget kell kérnie, és most még a szüleitől tud, mivel 18 év alatti. Nem segít rajta az, ha százszor leírjátok, hogy nem genetikától hízott meg. Dobjátok be inkább egy dietetikus nevét, azzal többre megy.
Kizárt, hogy igaz legyen a kérdés:
" amikor nem dolgoztam a fogyásért akkor 1000-1500 kalóriát vittem be"
SENKI nem lesz 110 kiló napi 1000-1500 kalóriával!
“ Es ha a családja nem ad neki havi kb 20-30 ezer ft-ot neki külön kajára akkor mit csináljon? Jópofa vagy 36-os, hogy ilyeneket ajánlgatsz egy fiatalnak aki érettségire készül és még otthon él...”
Jópofa vagy, hogy szerinted az otthon élés és az érettségire készülés (ami nem egy agysebészet) akadálya lehet annak, hogy heti 1-2 alkalommal bevásároljon és főzzön az anyja helyett. Különösen a nyári szünetben nehéz ezt kivitelezni valóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!