Van olyan szülő akinek jólesik ha a gyerekével folyton kötekedik?
Persze, hogy van. Pl én.
Imádom mikor már annyira tele van a fiam hócipője, hogy elkezd sírni. De így lesz erős férfi végül! Mindennap tovább bírja valamennyivel :)
35/f
Nem hiszem, hogy jól esne neki, nem hiszem, hogy az anyád akár ettől, akár bármi mástól egy fikarcnyit is boldogabb lenne.
1. Az iskolában nem csesztetnének ennyit, ha otthon rendezett lenne a helyzet, mert a rendezett családi háttérből nyugalmat és magabiztosságot visz magával az ember.
2. Úgy tűnik, az anyád részéről ez a kontrollról szól. Úgy tűnik, ha nem szól bele mindenbe, ha nem forog körülötte minden, akkor úgy érzi, mintha nem is létezne.
3. Ez nem ellened irányul. Nem azért van, mert rosszul csinálsz valamit, és nem a Te hibád.
4. Sose add föl a tanulást. Tarts ki, igenis sokra viheti az ember, ha tanul! Tapasztalatból mondom.
5. Nem hiszem, hogy ezt a szeretetlenséget meg tudod változtatni, úgyhogy jó lenne figyelmen kívül hagyni. Tudom, hogy nehéz. Tudom, hogy az ember az anyjától mit tűr, van úgy, hogy 18 évesen és 40 kilósan megkapja, hogy nem vehet fel bizonyos ruhákat, mert kövér tehénnek néz ki benne stb. Hidd el, túl leszel rajta. Nehezen, lassan, de fel kell majd építened Magad, miután a lehető legmesszebb kerülsz attól, aki megpróbál lerombolni. A legjobb, ha nem reagáltok. Ne lássa, hogy kiakadtok, ne kapjon semmilyen visszajelzést, amikor tűrhetetlenül viselkedik. Ne tápláljátok a lélekromboló énjét azzal, hogy látja, célt ért a szekálásotokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!