Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megteheti ezt egy szülő a...

Megteheti ezt egy szülő a gyerekével? :S

Figyelt kérdés

Mióta anyáék elváltak és mind a ketten mással vannak, velem egyáltalán nem törődnek néha hetekig nem látom őket, kifizetik a dolgaimat meg a lakást, adnak pénzt hogy tudjak magamnak kaját venni, de soha nincsenek itthon velem. Tök egyedül vagyok, és már kezdek teljesen depressziós lenni. :(

13/L

2015. jan. 14. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
Elvileg nem. Gyakorlatilag velem is pont ugyanezt művelte apa.
2015. jan. 14. 19:24
 2/12 anonim ***** válasza:
26%
Ja, hetekig egyedül hagynak? Hát akkor örülj neki, hogy ennyire megbíznak benned.
2015. jan. 14. 19:24
 3/12 anonim válasza:
37%
Nem tehetik meg.Beszéltél már a depresszióról velük?Borzasztó.:(
2015. jan. 14. 19:35
 4/12 anonim ***** válasza:
74%
Nekem szüleim együtt vannak, mégsincsenek soha velem. Nézd én lassan megszoktam, szeretek egyedül itthon lenni, viszont ha valami gond van, akkor azért eléggé hiányzik egy igazi bizalmas szülő-gyerek viszony. Mi kb csak lakótársak vagyunk. Ülj le velük és komolyan beszélgess velük, ha neked ez így nem jó. Vagy már próbáltad?
2015. jan. 14. 19:49
 5/12 anonim ***** válasza:

Nagyszülőkkel milyen a viszonyod? Esetleg nem lehetne hogy hozzájuk költözz?

Ha ennyire önálló vagy, nem lenne sok gondjuk veled, mégis lenne kihez szólnod, lenne aki néha süt neked egy sütit, gondoskodik rólad.

2015. jan. 14. 20:09
 6/12 anonim ***** válasza:
21%
éjjelre is egyedül vagy hagyva?
2015. jan. 14. 21:14
 7/12 anonim ***** válasza:

Nem tehetik meg.

Ami nagyon fontos, NE hagyd hogy legyôzzön a depresszió.!! Keress valami hobbit, esetleg valami sportot, így már emberek között leszel.

2015. jan. 14. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
41%
Hányan örülnének, hogy az ösök nem pofáznak a dolgaikba, de pénzelik????
2015. jan. 14. 23:00
 9/12 anonim ***** válasza:
61%
Egy 13 éves lánynak még igencsak szüksége lenne a szüleire... Kérdező, beszélj velük erről. Hátha segít. Esetleg más családtag, rokon?
2015. jan. 15. 10:09
 10/12 anonim ***** válasza:
61%

8.

Igen, sokan örülnének, mondjuk 16 évesen

De egy 13 éves kislány??

Valószínű, hogy még nem tudja rendesen ellátni magát.

Oké, kap kaja pénzt, de főzni nemtud. Ahogy magamat ismerem, én ennyi idősen ha pénzt kapok csak a kajára, akkor sajtburgeren meg zacskóslevesen éltem volna.

Vagy mit csinál ha baj van?

És most itt kis problémákra gondolok, egy 13 éves lány pl szerintem nem tud kicserélni egy égőt, de én a mosógépet sem tudtam volna beindítani.

A lelki igényekről ne is beszéljünk, amit a szülői szeretet és a beszélgetések, támogatás testesít meg.

Kérdező, ha valóban HETEKIG nem látod őket, érdemes lenne elmenni a gyámügyre segítséget kérni.

Még 14 sem vagy, azaz hivatalosan, jogilag nem vagy cselekvőképes, fiatalkorú vagy.

Ezzel a szüleid veszélyeztetik a testi épségedet.

2015. jan. 15. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!