Szerintetek normális ha egy szülő így viselkedik a gyerekével? SOS
pénzt nélkül elköltözni nem éri meg..levélben,telefonon,emailben is elküldhetitek az önéletrajzot pesti cégeknek, illetve telefonálni is lehet nekik...ha 100%, hogy felvesznek,akkor érdemes költözni,de akkor sem pénz nélkül!!!
Ha más nincs,akkor pedig irány külföld...
Nem normális, én is ismerek ilyen szülőket, akik a gyerekükön élik ki az agybajukat, mert máshol nem merik.
Segíteni nem segítik őket, de beleszólnak mindenbe, jó hülyén, mivel semmihez sem értenek, ha a gyerek meg ki akar ebből lépni, abba is beleszólnak, hogy úgyse sikerül.
Ezek ilyen negatív lehúzóemberek, ezeknek nem kellene gyerek, mert egész életükre nyomorultat csinálnak belőlük.
Le leszek pontozva de akkor is elmondom: én se díjaznám hogy a munkaképes felnőtt gyerekeim a nyakamon lógnak és otthon se segítenek semmit.
Nyilván nem szép tőlük hogy minden bajukat rátok vetítik ki, de ettől még sokkalta rosszabb szülők is léteznek.
Szépen tessék felnőni, és leszakadni róluk, nekik is kijár végre a pihenés. Az meg hogy nem találtok munkát, csak kifogás. Nekiindultam egy reggel, bementem minden üzletbe kérdezősködni és már aznap lett munkám. Szóval kapjátok össze magatokat, mert jót akarnak nektek, csak már nem bírják idegileg ezt az eredménytelen nevelgetést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!