Szájra puszi a szülő és a gyermek között mennyire normális?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy apukát, aki a kb. 4-5 éves kislányának a szájára adott puszit. Nekem nagyon furcsa volt, kissé bizarr is. Nálunk ilyesmi soha nem fordult elő a családban, de az ismerősök körében sem láttam még hasonlót.2014. júl. 23. 21:14
1/20 anonim válasza:
Na és akkor mi van?nem szenvednek száj és körömfájásba.Aki ad ad,aki nem az nem.Mit kell ezen hetente kílódni?
2/20 anonim válasza:
Nekem is fura,nem tudom miért,de én nem csókolgatnám szájon a gyerekemet.
3/20 anonim válasza:
Na de igaza van az elsőnek,aki adja adja.
4/20 anonim válasza:
Ahány család,annyi szokás,de nekem fura.
5/20 anonim válasza:
Teljesen normális. A sajtó által is gerjesztett pedofil-üldözés már szánalmas. Elég lenne csak a tényleg aberráltakkal foglalkozni, s nem mindenhol sandaságot keresni. Nincs ebben semmi rossz.
6/20 anonim válasza:
Mindig is elleneztem,aztán a lányunk két évesen elkezdett szájra puszilni engem meg az apját,aranyos volt,nem zavart,csak aztán már mindenkinek úgy akart puszit adni ami elég kellemetlen és egyben visszataszító volt,így most szokatjuk le róla.
7/20 anonim válasza:
Egy a vérjük....férjem is szájon puszit add a kissebbik lányunknak aki 23hónapos de viszont a nagyobiknak aki 5éves neki már nem...nekem se szimpi ez a dolog de ő ilyen valószínűleg ő is ezt látta a családjában mikor gyerek volt.
8/20 anonim válasza:
Nekem sosem adtak a számra puszit a szüleim, még kiskoromban sem... nekem is fura, de hát mindenkinek szíve joga. 15/L
9/20 anonim válasza:
Hetente van egy ilyen kérdés.
Még mindig nem tartom jó ötletnek.
10/20 anonim válasza:
Azt csinál, amit akar. Mondjuk nekem elég bizarr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!