Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt ember, semmi jelet nem adtam, tutira, direkt, puszi se volt, erre megkérdi egy tali (nem randi) után, pedig alig beszéltünk, hogy járok-e vele. Normális?
Aha...
Ha megszeretem első látásra (nincs ilyen, de ezt hagyjuk), akkor se rontok rá így. Ez ijesztő, már beteg szerintem.
4:
Te hülye vagy vagy csak nem értesz a nőkhöz? Szerinted úgy kell a nőknél kezdeményezni, hogy mindenféle megelőző ismerkedés, randi és intimitás kialakítása nélkül meg kell kérdezni tőlük, hogy akarnak-e járni?
5. köszi.
Örülök, hogy van, aki érti amúgy.
Az, hogy sok az ilyen külön jó, mert amúgy se jön be akárki (ő se ugye), így még kisebb lesz az esély, hogy találok valakit :D
25-30 közütt vagyunk, ha tapasztalatlan, akkor még rosszabb...
Amikor megmondtam neki, hogy ez ijesztő, el kezdett szapulni. Elköszöntem tőle, kértem, hogy hagyjon. Megtette.
Aztán rámírt hetekkel később, és most már bunkónak kellett lennem picit, legalább is nem a "nyakába ugranom", hogy tényleg hagyjon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!