Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt ember, semmi jelet nem adtam, tutira, direkt, puszi se volt, erre megkérdi egy tali (nem randi) után, pedig alig beszéltünk, hogy járok-e vele. Normális?
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 09:49
11/12 anonim válasza:
Ne érdekeljen, hogy mit gondol. Ha neki bunkóság =nem jössz vele össze, akkor nézzen magába. Visít róla az önértékelési zavar.
12/12 A kérdező kommentje:
Az bunkóság, ahogy reagáltam.
Nekem inkább valami pszichés betegség visít róla.
ilyet max. 11 évesen képzelegtem, hogy valakivel összejövök rögtön...
2014. jún. 9. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!