Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magasság átok, ha az ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magasság átok, ha az ember nem testépítő/versenysportoló?

Figyelt kérdés
190cm magas vagyok,de így érzek.Egy kevésbé magas,vékony fiú nem feltűnő jelenség,teljesen átlagos,sok ilyen fiúnak van bomba nője.Ellenben egy nagyon magas és vékony alkatú fiú olyan feltűnő és taszító jelenség,a nyurgaságot utálják a lányok.Nem arról van szó,hogy semmit nem sportolok,mert szoktam,főleg súlyzózni konditeremben,de egyszerűen nincs időm és lehetőségem úgymond kigyúrni magamat,így csak egy enyhe,nem feltűnő izomzatot tudok csak építeni.
2014. jún. 7. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:
magasakat mindenki észreveszi, az a baj én is így vagyok a 195centimmel, de nem szeretem ha mindenki engem néz.....
2014. jún. 7. 16:41
 2/4 A kérdező kommentje:
igen,így ráadásul könnyebben kiszúrják a csajok is a hibáinkat(vékonyság,arc stb.).
2014. jún. 7. 16:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Na, látom, hogy ez a kérdés most nem vicc.. figyelj.

Én azt tudom leírni, amit magam tanultam meg. 192 centi vagyok és csak 65 kiló. Nem, ez a legtöbb nőnek nem esete egyből, sőt. De hidd el nekem humorral, határozottsággal meg lehet őket fogni. Ne sajnálkozz nekik a külsőd miatt, legyél eleven, beszédes, széleslátókörű. Ha a saját nyurgaságodat viccre tudod venni(persze nem túlzón és erről beszélve folyton), az sokaknak imponál, mert azt szűrik le, hogy határozott személyiség vagy.

Fejben kell megváltoznod, ahhoz, hogy kapcsolatot alakíts ki. Vagy testileg, de attól még a belsőd nagy része ilyen marad... az meg nem jó.

Én 18 éves koromig tartottam a nőktöl a testalkatom miatt. Akkor sikerült ezt leküzdenem magamban és azóta három eszméletlen nővel volt hosszabb távú kapcsolatom, meg volt közte 1-2 alkalmim is.

A lényeg, hogy tudd. Nagyon sok nő van, aki nem feltétlen határozott, magán valamit rossznak tart. Nem tetszik neki a kis husi a hasán, a pattanása, a bőrhibája, akármi. Ha el tudod érni, hogy elhiggyék, hogy ez téged nem zavar, sőt tetszik is, akkor nyert ügyed van.

2014. jún. 7. 16:46
 4/4 anonim válasza:
Én lány vagyok, és nekem pont a 190 cm-től kezdődő fiúmagasságok jönnek be. ;) Ha bár 158 cm vagyok, de lehet, hogy pont emiatt. :)
2014. jún. 11. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!