Anya kötekedik a súlyom miatt és csúnyának tart, mit
tegyek hogy hagyjon már?
Figyelt kérdés
Annyi a lényege az egész történetemnek hogy 17 éves lány vagyok kicsi korom óta kövér vagyok egyébként nem eszek sokat hanem a családomban apa génjeit örököltem és neki a családja hát kövér...(nekem a combom az ami nagy meg a karjaim)
Sokat doglozok azért hogy lefogyjak mindennap nagyon keveset eszek igen tudom hogy ez nem egészséges... (400-500 kalóriát eszek naponta amikor nem dolgoztam a fogyásért akkor 1000-1500 kalóriát vittem be). Nagyon hamar le dobtam 6kilót és meg sem dicsér se semmi hanem nekem áll közekedik hogy lehetne kevesebb is (jelenelg 110 vagyok). És hogy ne csodálkozzak hogy ha 1 hónap alatt én 200 vagy 300 kiló leszek (azt a 6kilót kb 1 hónap alatt dobtam le meg túleröltettem mindig magam) És akkor nem hagy békén kötekedik hogy nem hoyg csinos karcsú lennék. Meg ilyeneket mond..meg minden más hülyeséget meg hogy most ittam egy kávét (ilyen kavarós kávét 60kalóriás meg még ma nem ettem semmit) és akkor nekem ált azért is hogy hová iszom mert hogy még dagadtabb leszek... Soha nem dicsér meg de soha.... Mit csináljak anyával... Kérlek privátba írjatok nekem...
Csak nehéz figyelem kívűl hagyni ha mindig ez van.
2020. aug. 29. 17:26
32/62 A kérdező kommentje:
Amugy combra hízok de nyugalom már mindenkinek megértettem de nem is ez volt még mindig a kérdésem :"D
2020. aug. 29. 17:27
33/62 anonim válasza:
A genetikától önmagában nem lehetsz ennyire elhízva!
A a családom tele van kövér emberekkel, mind szeretünk enni. Nekem pajzsmirigy-alulműködésem is van. Mégis igyekszem visszafogni magamat az evésben, és rendszeresen sportolok. Soha nem voltam nehezebb 60 kilónál.
2020. aug. 29. 17:31
34/62 anonim válasza:
Okés, anyuddal nem tudsz mit csinálni mert neki ez be rögzült, hogy dagadt vagy (de szerintem am nem csak a kiló sok). Ha tényleg mindent úgy csináltál amit leirtal akkor szerintem a csontod az ami még nyom a súlyodon, azon viszont nem változtathatsz.
2020. aug. 29. 17:32
35/62 anonim válasza:
Anyukáddal azt teheted, hogy megkéred, segítsen neked a fogyásban. Mondd neki, hogy te is le akarsz fogyni, de a kritika és a cseszegetés nem hatásos módszer. Vigyen el egy dietetikushoz és vizsgáltasson ki, mert egészségügyi gondok (pl. pajzsmirigy alulműködés) is állhatnak a háttérben.
2020. aug. 29. 17:39
36/62 anonim válasza:
Nem fogom elmondani, hogy nagyon rosszul csinálod, mert már elmondták előttem, de! Azért az étkezésed minőségét nem hiszem, hogy 17 évesen anyádra kellene fogni. Ennyi idősen te is nyugodtan lemehetsz a boltba, sőt még durvábbat mondok: akár főzhetsz is!
2020. aug. 29. 18:01
37/62 anonim válasza:
Es ha a családja nem ad neki havi kb 20-30 ezer ft-ot neki külön kajára akkor mit csináljon? Jópofa vagy 36-os, hogy ilyeneket ajánlgatsz egy fiatalnak aki érettségire készül és még otthon él...
2020. aug. 29. 18:10
38/62 anonim válasza:
Pajzsmirigy vizsgálattal kezdenék a túlzó koplalás helyett, mindenképpen.
2020. aug. 29. 18:12
39/62 anonim válasza:
Jó tanács a jövőre: vegyél vissza az arcodból. Lehet édesanyád is azért kötekedik, mert olyan a stílusod otthon, hogy ezt hozza ki belőle...
"Ja vele nem is ingroálás megy hanem a kiabálás is sajnos, mert nem bírja felfogni a helyzetemet nem segít se semmi."
Pont ez a baj. Ignorálnod (keress rá, mert nyilván nincs meg a jelentése) kellene, ahelyett, hogy leállsz vele kiabálni.
2020. aug. 29. 18:15
40/62 anonim válasza:
Olyan nincs hogy kövér-gén, kövérséget nem lehet örökölni. Ellenben hibás szokásokat meg lehet tanulni. A nagyon kevés evést meg hanyagold, a szervezeted állandó riadókészültségben van miatta, azonnal hízni fogsz amint csak alkalma lesz raktározni, hisz gyakorlatilag éhezel. Dicsérgetésre ne várj, ne mások kedvéért fogyj, hanem mert extrém módon, életveszélyesen kövér vagy. Nem kell anyura várni, menj el a háziorvoshoz, vizsgáltasd ki magad, mert ha nem zabálsz, édességezel állandó jelleggel semmi mozgással, nem lenne szabad ennyire kövérnek lenned. Lehet szervi ok a kóros elhízás hátterében. És engedd el az olyan kifogásokat hogy genetika miatt vagy kövér, mert ez egyszerűen nem igaz. És éhezés helyett mozogni, mozogni, mozogni, akkor is ha a te súlyod mellett ez csak sétát is jelentsen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!