Szereted anyádat?
Figyelt kérdés
Hány éves vagy, fiú vagy lány és miért van úgy ahogy?#szülő gyerek anya
2022. febr. 23. 22:48
31/35 A kérdező kommentje:
22😪
2022. febr. 25. 00:15
32/35 A kérdező kommentje:
17 😐😪😘
2022. febr. 25. 00:17
33/35 anonim válasza:
Igen, nagyon, o az egyetlen a csaladomban akire szamithatok. Pedig tinikoromban vele vitaztam a legtobbet, akik akkor "jofejek" voltak azok mara ellenem fordultak. Anyam van a mai napig mellettem es a kisfiam mellett. Szoval igen, nagyon szeretem. 22L
34/35 anonim válasza:
Nagyon.
25f vagyok.
10 éves koromig ha azt mondom szar anya volt, akkor az egy bók, de 12 éves koromtól meg már úgy megindult az emelkedőn mint a rakéta.
Vég nélkül támogat mindenhogy. Már amit nem is akarok, azt is keresi, kutatja, oldja meg nekem.
35/35 Dorci1999 válasza:
Szeretem, de kissé haragszom rá, mert az utóbbi időben többször bántott lelkileg, és a húgomat is. Tudom hogy túlterhelt, meg le voltam lassulva lelki betegség miatt, de ez nem indok, hogy rendszeresen lebasszon és rosszakat mondjon ránk. Jó kiskorunkban önfeláldozó anya volt, de tényleg. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!