Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek van fia is és lánya...

Akinek van fia is és lánya is, melyikőlüket szereted jobban?

Figyelt kérdés

csak azok érdekelnek akik tudnak választani.

Ebben a kérdésben most muszáj választani. Kommentek alá úgysem fogok válaszolni csak a százalékok érdekelnek.

2022. febr. 17. 11:17
A kérdező szavazást indított:
a lányomat
a fiamat
38 szavazat
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
32%

A szülőnek nincs egy olyan mérlege hogy rá teszi a fiút vagy a lányt és melyik nyom nagyobb sújt

De ha azt kérdezed kivel lehet jobban kijönni

Kivel könnyebb együtt élni nálam a fiam nyert

Tisztelettudó meghalgat nem mindenáron a saját igazát szajkózza.

De ettől még a lányomat is szeretem.

Egy lány gyerekkel mindig nehezebb bánni!

2022. febr. 17. 11:34
 2/29 anonim ***** válasza:
80%
Mi a szeretet mértékegysége...??? Nem lehet azt mondani, hogy egy kiló jut a lányomnak, és csak 80 deka a fiamnak... Vagy fordítva. :-DDD
2022. febr. 17. 11:42
 3/29 anonim ***** válasza:
77%
Egy normális, rendes szülő ugyanannyira szereti mind a fiú, mind a lánygyermekét.
2022. febr. 17. 11:53
 4/29 anonim ***** válasza:
72%
3as jól írta..hulyeseget ne kerdezzunk
2022. febr. 17. 12:00
 5/29 anonim ***** válasza:
39%
A fiamat. A lányom sokszor egy elviselhetetlen hisztigép!
2022. febr. 17. 12:18
 6/29 anonim ***** válasza:
66%

Hülye kérdésre nem lehet normális választ adni.

Attól, hogy akadnak olyan elkorcsosult egyedek, akik képesek különbséget tenni a gyermekeik között szeretet tekintetében, attól az még kis mértékben sem normális. Nincs olyan, hogy muszáj választani. Egészséges, normális értékrenddel bíró ember nem tud és nem is akar választani.

2022. febr. 17. 12:23
 7/29 anonim ***** válasza:
35%
Utolsó, nem elkorcsosult egyed, hanem őszinte, aki beismeri, hogy melyik a kedvenc gyereke. Nekem magyarázhatsz akármennyit, akkor sem hiszem el, hogy egyformán szereted minden gyerekedet. Ilyen nincs ! Legfeljebb magadnak sem mered beismerni. Nem az a korcs, aki így érez, hanem aki láthatóan kimutatja, undorítóan kivételezik az egyik javára.
2022. febr. 17. 12:29
 8/29 anonim ***** válasza:
37%
7# megelőztél. Nem azt kérdezte a kérdező, hogy kivel bánsz jobban/rosszabbul, hanem kit szeretsz jobban. Ez utóbbi pedig nem választás kérdése, a szülő sem tehet róla, ha valamelyik gyerekét jobban szereti. Sőt, ha okos, jólelkű szülő, akkor neki a legnehezebb, mert minden percét az vezérli, hogy egyformán bánjon az összes gyerekkel, ne kerüljön hátrányba semelyik, hisz sem a gyerekek, -ás ahogy mondtam- sem a szülő nem tehet róla, ha ilyen érzések megjelennek nála.
2022. febr. 17. 12:51
 9/29 anonim ***** válasza:
81%

Nálam olyan nem létezik hogy egyiket jobban mint a másikat. Meg én arra is mocskosul tudok haragudni amikor megkérdezikegy gerektől hogy apát vagy anyát szereti-e jobban.

Az hogy a kérdésre válaszoljak mindkettő gyermekemet egyformán szeretem és természetesen a bánásmóddal is ugyanígy vagyok, nincs kivtelezés. Én magam is ebben nőttem fel és több ismerősnél is ezt a példát láttam meg látom is.

2022. febr. 17. 13:22
 10/29 anonim ***** válasza:
85%

7-8, attól, hogy ti képtelenek vagytok elhinni, igenis létezik olyan, hogy a szülő egyformán szereti mindegyik gyerekét.

Nekem egy fiam és egy lányom van. Másfélék, másmilyen egyéniségek, más életkorúak is, ezért értelemszerűen másképp is kell hozzájuk viszonyulni. Még azt is mondhatnám, hogy az egyikkel könnyebben szót értek, jobban "egy srófra jár az eszünk", mint a másikkal. De ettől még ugyanúgy szeretem mindegyiket.

Ami jelen esetben azt jelenti, hogy ugyanúgy örülök a sikereiknek, bánkódom a kudarcaikon, ha szomorúak, ugyanúgy szeretném felvidítani mindegyiket, ha betegek, akkor ugyanúgy aggódom mindegyikért stb. stb. Ugyanolyan szívesen veszem mindegyiktől, ha átölel, puszit ad, bújik hozzám. De az természetes, hogy eltérő életkorú és eltérő helyzetben levő gyerekekkel nem ugyanúgy viselkedek, nem ugyanannyit várok el tőlük, nem ugyanannyit engedek meg nekik.

2022. febr. 17. 13:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!