Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek van fia is és lánya...

Akinek van fia is és lánya is, melyikőlüket szereted jobban?

Figyelt kérdés

csak azok érdekelnek akik tudnak választani.

Ebben a kérdésben most muszáj választani. Kommentek alá úgysem fogok válaszolni csak a százalékok érdekelnek.

2022. febr. 17. 11:17
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
86%
Akiben ez a kérdés felmerül, az nem jó szülő.
2022. febr. 17. 13:33
 12/29 anonim ***** válasza:
86%

Most komolyan, én tényleg nem tudom elképzelni, hogy mi olyan hihetetlen abban, hogy van rengeteg szülő, aki nem szereti egyik gyerekét sem jobban a másiknál, csak MÁSKÉPP.

A másképp alatt pedig nyilvánvalóan nem a szeretet mértékére gondolok, ha a gyengébbek kedvéért nem lenne egyértelmű, hanem a nyelvére, a szeretet nyelvére, ami normál esetben mindig viszonyul ahhoz, aki felé érzem, hiszen nem lehet egyformán adni ugyanazt a törődést, lévén mások az igényei minden embernek.

Ettől még egyik sem több, vagy kevesebb, csak a jellege más, nem a MÉRTÉKE!

2022. febr. 17. 13:50
 13/29 anonim ***** válasza:
90%
Egyik unokatesomeknal nyiltan ki volt mondva, hogy a fiut szeretik jobban... meg hogy fiut akartak. Meg is latszik a gyerekeken, a fiu is mar 18, de egy eletkeptelen, elkenyeztett kis pcs. A lany meg még 10 evesen is bepisilt, psziches problemai voltak feltehetoen a szulei miatt, amugy ertelmes lany, es ma mar normalis eletet el szerencsere. Ha velem igy kiveteleztek volna, soha nem bocsatottam volna meg a szuleimnek...
2022. febr. 17. 14:19
 14/29 anonim ***** válasza:
68%

A szeretetet nem lehet méricskélni.

Az vagy van, vagy nincs.

Olyan mint a terhesség. Vagy terhes valaki, vagy nem. Nincs olyan, hogy kicsit terhes. Vagy nincs olyan, hogy Julcsa terhesebb mint Borcsa.

2022. febr. 17. 14:24
 15/29 anonim válasza:
80%
Szerintem minden szülőnek van olyan gyereke, akinek a személyisége közelebb áll hozzá, mint a másiké, monbjuk az egxik anyás, a másik apás, de ez még nem jelenti, hogy ne szeretnék maximálisan mindkettőt. Egyformán szeretni olyan értelemben nem lehet csak, hogy minden gyerek más személyiség, ezért máshogy kell hozzájuk viszonyulni.
2022. febr. 17. 14:29
 16/29 anonim ***** válasza:
70%
Mi mindketten lányok vagyunk, de a tesómat szereti jobban anyánk, úgyhogy hagyjuk...:(
2022. febr. 17. 14:31
 17/29 anonim válasza:
77%
Bocsi, a 12-es már leírta, amit akartam
2022. febr. 17. 14:32
 18/29 anonim ***** válasza:
83%

Nálunk anyós a nagy családi plénum előtt megmondta így: "A Borikát mindig is jobban fogjuk szeretni, mint a ti lányotokat, mert ő a lányunk gyereke."

Szóval én már nem lepődök meg semmin.

Anyám viszont teljesen normális, és állítom, hogy egyformán szeret engem és öcsémet: Öcsémet tutujgatósabban, engem pedig vagányabban:)

N/34

2022. febr. 17. 14:33
 19/29 anonim ***** válasza:
54%
Mennyi patkány van, aki embernek meri nevezni magát, beleértve a kérdezőt is. Bezzeg ha veletek történik meg, akkor de tudtok itt picsogni.
2022. febr. 17. 14:35
 20/29 anonim ***** válasza:
63%
olvass vissza kicsit. volt olyan hozzászólás, hogy ez kamu. szóval ne szólogass be feleslegesen másoknak
2022. febr. 17. 15:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!