Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akinek van fia is és lánya...

Akinek van fia is és lánya is, melyikőlüket szereted jobban?

Figyelt kérdés

csak azok érdekelnek akik tudnak választani.

Ebben a kérdésben most muszáj választani. Kommentek alá úgysem fogok válaszolni csak a százalékok érdekelnek.

2022. febr. 17. 11:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
48%
Nekem magyarázhatsz akármennyit, akkor sem hiszem el, hogy egyformán szereted minden gyerekedet. Ilyen nincs !Szerintem ez szó szerint az.
2022. febr. 17. 15:07
 22/29 anonim ***** válasza:
81%
hiába nullázol le. bemásoltam. az van leírva szó szerint, okoska.
2022. febr. 17. 15:23
 23/29 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem sincs olyan, hogy egy szülő egyformán szeret. Az lehet, hogy ő ezt hiszi magáról.
2022. febr. 17. 16:02
 24/29 anonim ***** válasza:
21%

Lehet itt álszenteskedni, de emberek vagyunk, mindenkinek van egy kedvence, mégha nem is ismeri be magának.

Ha választani kellene közülük (1 perc után mindkettő meghal), hogy melyik élje túl, az emberek 99%a tudna választani :)

2022. febr. 17. 16:25
 25/29 anonim ***** válasza:
14%

Ugyanannyira lehet szereti mindegyiket,de attól még van kedvenced

Szeretem a boci és a Milka csokit is,de a kedvencem jobban a Milka .ilyen a gyerek esetében is

2022. febr. 17. 18:42
 26/29 anonim ***** válasza:
26%
26# jobban szereted a Milkát ezt úgy hívjuk. Pont amiről a kérdés szól.
2022. febr. 17. 18:54
 27/29 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudnék dönteni.
2022. febr. 17. 23:17
 28/29 anonim ***** válasza:
46%
Nem a nemén múlik, de a lányomat. Szorgalmas kis angyalka, sosem hozott ránk szégyent. A fiamnak meg sajnos gyakran hülyeségen jár az esze. A nővére tökösebb csaj nála, életrevalóbb, jobban meg tudja szerezni azt, amire szüksége van, nyitott, közvetlen. Szeretem a fiam is, de nem tudok azonosulni vele, nem tudunk kommunikálni, passzív, begubózós, nem megy el egyszer egy jót kirúgni a hámból, pedig a testvére is hívta csomószor. Állást is így keres, főleg sehogy. Nem tudom, mi baja, egyszerűen nem értem, miért lett ilyen. Soha senki nem bántotta, a lányomat meg egész kicsi korában szekálták és mégis legyűrte.
2022. febr. 18. 10:04
 29/29 anonim ***** válasza:
86%

1 és válaszoló vagyok Privátban a kérdésedre nem válaszolok

Tehát a gyerekeim jóval 30 felettiek

Mindenben mondhatom főként a kamasz kort könnyebb volt a fiammal

A lànyom sokkal nehezebb

Több a gond a probléma a mindennapokban

A fiam sokkal talpraesettebb.

Még ahogy írtam meg itt is írják én ugyan így nem fogalmaznék hísztérika inkább hogy úgy gondolja ha letorkol valakít rögtön mindenben neki van igaza.

A fiam higgadtabb vele mindig könnyebb volt dülőre jutni

De mint minden ember más és talán nem is inkább a nemek különbsége ez hanem természet!

Akár fiú akár lány a tiéd és szereted bármennyire nehéz vagy könnyű vele.

Mert te vagy az anya!

Örülj a fiadnak.Sok boldogságot egészséget nektek!

2022. febr. 18. 11:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!