Megkaptad azt a szülői szeretetet, ami szerinted járt volna neked?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 09:02
A kérdező szavazást indított:
Mindkét szülőmtől kaptam szeretetet. ✔️✔️
Csak az anyámtól kaptam szeretetet. ✔️❌
Csak az apámtól kaptam szeretetet. ❌✔️
Egyik szülőmtől sem kaptam szeretetet. ❌❌
66 szavazat
1/9 anonim válasza:
Ez szerintem kicsit nehezebb téma. Mert én pl. megkaptam mindkét szülömtől, de csak apámtól éreztem. Utólag, felnőttként tudtam meg, hogy anyám is szeretett, csak másképp fejezte ki, amit én nem értettem.
2/9 anonim válasza:
Azt a fajta szeretete amire szükségem lett volna, sajnos nem kaptam meg. Meg is iszom a levét, most felnőttként.
4/9 anonim válasza:
Anyukám nevelt fel, korán elváltak.
Tőle maximális mértékben
5/9 anonim válasza:
Megkapni megkaptam, de nem abban a formában, amit a leginkább be tudtam volna fogadni.
6/9 anonim válasza:
Nem. A szüleim elváltak, apámat nem láttuk többé, anyánk meg kb. úgy állt hozzánk, hogy bárcsak inkább ne vállalt volna gyereket, ha tudja, hogy így jár.
7/9 anonim válasza:
En csak penzt kaptam meg elvaradokat. Mindkettobol jo sokat.
9/9 anonim válasza:
Nem, egyiküktől sem. Felnőtt vagyok, apám egyetlen egyszer mondta azt, hogy "szeretlek titeket" (rám és a testvéremre értette), anyám soha. Egyikük sem ölelt meg soha. Puszit szülinapon kaptam egyet, olyan kötelező szinten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!