Szülők szavaznátok?Anyátlanul,nagymama nélkül,egy nem törődő apával,akinek van barátnője és annal 2 gyereke!Lehet így normális lelkületű,rendes életű felnőtt egy 17-18 éves kamaszból?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 20:54
A kérdező szavazást indított:
igen (anyuka vagyok)
igen (apuka vagyok)
nem (anyuka vagyok)
nem (apuka vagyok)
30 szavazat
1/13 anonim válasza:
HA felismerte a helyzetét, és tudatosan, esetleg segítséggel dolgozva a gondokon képes lehet rá, mégha sok munkába kerül is. Ha nem ismeri fel, akkor elég nehéz...
2/13 A kérdező kommentje:
21:02
SEMMI segìtség.Se rokonok,se egy családi barát,senki.
2021. ápr. 17. 21:07
3/13 anonim válasza:
Ilyen idős fiút már a saját kapcsolatrendszere érdekel, nem a tágabb család.
4/13 anonim válasza:
Nem kell másra tolni a felelősséget, ha elindul a lejtőn.
5/13 anonim válasza:
Rengeteg gyerek nő fel elvált szülőkkel és normális ember lesz belőlük.
6/13 A kérdező kommentje:
21:14
Sok embernek nincsen anyja 11 éves korától,mert halott,igaz?:) Meg még egy nagymamája sem,igaz?:)
Ja,és nem fiúról van szó,akiknek csak a csajok a lényeg meg a pia meg a cigi,hanem lányról.
2021. ápr. 17. 21:17
7/13 A kérdező kommentje:
21:11
Az anyuka,apuka meg egy nagymama hol tágabb család?Nem tudom Te melyik bolygón élsz...
2021. ápr. 17. 21:18
8/13 anonim válasza:
Ha ráfixálódsz arra, hogy neked milyen rossz, és minden hibádat a körülményeidre fogsz akkor nem lesz belőled normális lelkületű felnőtt. Ha hibázol, és pl.: letartóztatnak senki nem fog megkönyörülni rajtad csak azért, mert rossz életed volt. Ha ennyire nem számíthatsz senkire akkor ideje lenne annak, hogy saját magad vedd a kezedbe az életed, és önállóan kezdj cselekedni.
9/13 A kérdező kommentje:
21:36
Az olyanok könnyen beszélnek,akiknek van legalább egy családtagjuk,akire tényleg számíthatnak.
2021. ápr. 17. 21:41
10/13 anonim válasza:
1es vagyok. HA magadrólél beszélsz kérdező: Mivel felismerted a problémát, már van esélyed. Ha nem ragadod meg, azért nem hibáztathatsz másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!