Miért engem bántanak az apjuk miatt? Nem adtam elég szeretetet? Mindenért én vagyok a hibás?
"Aranyos gyerekek voltak, hogy fajultak így el?"
Ezért fajultak így el:
" bekattan és ordítozik a gyerekekkel, sértegeti őket, köpködés, földre szorítás "
"Nem adtam elég szeretetet?"
Nem. Tudod, ketten alkottok a pároddal egy egészet. Te vagy az egyetlen felnőtt, aki megvédhetné őket és tehetne valamit. Az apjuknak hiába mondják, ő a bántalmazó. Neked kéne megvédened őket, ha már egy elmebeteg a másik ember.
"Foglalkozom a lányokkal, "
Nem csak foglalkozni kell, hanem megvédeni őket attól hogy terrorizálva legyenek. Én anyám ugyanígy volt, apám nárcisztikus elmebeteg, üvöltött, fenyegetett, terrorizált. Anyám régóta ráhagyott mindent, mert ő ilyen, és nem lehet vele mit kezdeni. Most csodálkoznak ugyanúgy, hogy mi lett belőlem. Magadba kell nézni. A te gyerekeid, TE tehetsz mindenről, és az apjuk. Az apa a legfőbb bűnös, nem te.
De szerintem egyébként egyikőtök se való szülőnek, hogy őszinte legyek. Egy utópisztikus világban nem lenne gyereketek, ne haragudj. Esetlenek vagytok nagyon. Ezt a gyerekeitek viselkedése is megerősíti, szószerint elmondják, hogy bár meg se születtek volna, annyira rosszul csináljátok.
Te amolyan bűnpártoló vagy a sztoriban
De a legtobb anya nem védi meg a gyerekeit a bántalmazó ffitől csak picsognak
"Vétkesek közt cinkos aki néma"
Én úgy fogalmaznék, h te is hibás vagy.
Biztos nem egyik napról a masikra lett ilyen a párod. Amint láttad, ennek a legkisebb jelet már lépned kellett volna és nem szülni neki 5szor. De ez mostmar mindegyis hisz már itt van az 5 gyerek...
Aranyos gyerekek voltak, aha... Most terrorban vannak, mit vársz!?
Köszönöm a válaszokat! Nem mindig ilyen, csak néha, és szerintem eltúlozzák a gyerekek, most egy kis hisztitől nem kell annyira félni, nem is értem miért félnek, én nem félek..
Amúgy meg főleg engem sérteget, én sírok sokszor miatta, és mondják a gyerekek, hogy nekik ezt a legrosszabb látni, mert úgy érzik, nem tudnak engem megvédeni. Ma meg azzal jött az egyik, hogy de nem is kéne, mert én se akarom őket. :/ Nagyon szomorú ez, lehet, hogy mindannyiunkra hatással volt. Viszont akkor sem olyan szörnyű, az esetek 80%ban kedves, meg vesz sok mindent nekünk.
Okádok tőled. Én anyám pont ez a mártír picsa.
Te voltál felelős értük. Végignézed ahogy a saját véred bántják.
Remélem sosem fognak veled többet szóbaállni.
Igen, vétkesek közt cinkos aki néma
Süllyedj el!!!
Eltúlozzák, hogy félnek? Ne hogy már eldöntsd, hogy egy másik ember milyen érzelmet él át! Te bagatelizálod a félelmüket, nem pedig ők túloznak!
A bántalmazó a hibás, hogy ilyeneket tesz, de a gyermekeidért felelőséggel tartozol, és nulla biztonságérzetük van jelenleg...
Ha továbbra sem teszel semmit, megfognak utálni egy életre, ezért a “férfiért” meg ostobaság lenne feláldozni a gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!