Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért engem bántanak az apjuk...

Miért engem bántanak az apjuk miatt? Nem adtam elég szeretetet? Mindenért én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
5 gyermekem van, és sajnos a férjem nárcisztikus, sokszor idilli itthon a helyzet, de egy héten egyszer azért bekattan és ordítozik a gyerekekkel, sértegeti őket, tettlegesség még nem sokszor volt, csak párszor köpködés, földre szorítás , de konkrét verés nem. Nekem is nagyon fáj,hogy ilyen, de én nagyon sajnálom ezt, a gyerekeimet is, viszont én soha nem bántottam őket, és senkit se. Én nagyon szerettem őket mindig is, de a gyerekeim nekem esnek mindig, hogy miért nem válok már el, meg hogy nem is foglalkozom a rettegésükkel. Elmondjam a férjemnek? Foglalkozom a lányokkal, de én ezt nem így oldom meg, szépen lassan, meg hát nem is tudnám őket eltartani, amúgy is már 3-an nagykorúak. Nem vagyok olyan heves, mint ők, és úgy érzem, mindenért én vagyok a hibás.
2021. máj. 3. 23:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/108 A kérdező kommentje:
Nagyon csúnya dolgokat vágnak a fejemhez, pl. hogy nem védekeztünk, meg minek szültem ennyi gyereket, meg akarnak halni, jobb lett volna ha meg sem születnek stb :( Aranyos gyerekek voltak, hogy fajultak így el?
2021. máj. 3. 23:51
 2/108 anonim ***** válasza:
96%

"Aranyos gyerekek voltak, hogy fajultak így el?"

Ezért fajultak így el:

" bekattan és ordítozik a gyerekekkel, sértegeti őket, köpködés, földre szorítás "

"Nem adtam elég szeretetet?"

Nem. Tudod, ketten alkottok a pároddal egy egészet. Te vagy az egyetlen felnőtt, aki megvédhetné őket és tehetne valamit. Az apjuknak hiába mondják, ő a bántalmazó. Neked kéne megvédened őket, ha már egy elmebeteg a másik ember.

"Foglalkozom a lányokkal, "

Nem csak foglalkozni kell, hanem megvédeni őket attól hogy terrorizálva legyenek. Én anyám ugyanígy volt, apám nárcisztikus elmebeteg, üvöltött, fenyegetett, terrorizált. Anyám régóta ráhagyott mindent, mert ő ilyen, és nem lehet vele mit kezdeni. Most csodálkoznak ugyanúgy, hogy mi lett belőlem. Magadba kell nézni. A te gyerekeid, TE tehetsz mindenről, és az apjuk. Az apa a legfőbb bűnös, nem te.

De szerintem egyébként egyikőtök se való szülőnek, hogy őszinte legyek. Egy utópisztikus világban nem lenne gyereketek, ne haragudj. Esetlenek vagytok nagyon. Ezt a gyerekeitek viselkedése is megerősíti, szószerint elmondják, hogy bár meg se születtek volna, annyira rosszul csináljátok.

2021. máj. 4. 00:00
 3/108 anonim ***** válasza:
92%

Te amolyan bűnpártoló vagy a sztoriban

De a legtobb anya nem védi meg a gyerekeit a bántalmazó ffitől csak picsognak

"Vétkesek közt cinkos aki néma"

2021. máj. 4. 00:21
 4/108 anonim ***** válasza:
98%
Hát persze, várd meg nyugodtan, míg valamelyiket agyonveri az áldott jó férjed. De hát ugye- még - nem fajult tettlegességig. Mondd ennyire hüyle vagy? A gyerekeidnek maximálisan igaza van. El kellene válj, mert ezzel a saját, és az ő életüket is veszélyezteted. Nem jó egy kiszámíthatatlan viselkedésű emberrel élni. Teljesen elhiszem, hogy félnek.
2021. máj. 4. 00:22
 5/108 anonim ***** válasza:
97%

Én úgy fogalmaznék, h te is hibás vagy.

Biztos nem egyik napról a masikra lett ilyen a párod. Amint láttad, ennek a legkisebb jelet már lépned kellett volna és nem szülni neki 5szor. De ez mostmar mindegyis hisz már itt van az 5 gyerek...

Aranyos gyerekek voltak, aha... Most terrorban vannak, mit vársz!?

2021. máj. 4. 00:24
 6/108 anonim ***** válasza:
97%
Amúgy elkepesztoen naiv vagy, így 5 gyerek után is...
2021. máj. 4. 00:25
 7/108 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Nem mindig ilyen, csak néha, és szerintem eltúlozzák a gyerekek, most egy kis hisztitől nem kell annyira félni, nem is értem miért félnek, én nem félek..

Amúgy meg főleg engem sérteget, én sírok sokszor miatta, és mondják a gyerekek, hogy nekik ezt a legrosszabb látni, mert úgy érzik, nem tudnak engem megvédeni. Ma meg azzal jött az egyik, hogy de nem is kéne, mert én se akarom őket. :/ Nagyon szomorú ez, lehet, hogy mindannyiunkra hatással volt. Viszont akkor sem olyan szörnyű, az esetek 80%ban kedves, meg vesz sok mindent nekünk.

2021. máj. 4. 00:28
 8/108 anonim ***** válasza:
96%
Attól hogy vesz sok mindent, még egy vadállat. Nem látsz a szemedtől? A földre szorítja a gyerekeket és ordibál velük. Ez igenis aggasztó. Ha az én apám egszer mert volna ilyet tenni - hozzáteszem soha még csak a hangját se emelte fel, pedig ő sem tökéletes - anyám úgy kivágta volna mint macskát szrni.
2021. máj. 4. 00:32
 9/108 anonim válasza:
95%

Okádok tőled. Én anyám pont ez a mártír picsa.

Te voltál felelős értük. Végignézed ahogy a saját véred bántják.

Remélem sosem fognak veled többet szóbaállni.

Igen, vétkesek közt cinkos aki néma

Süllyedj el!!!

2021. máj. 4. 00:33
 10/108 anonim ***** válasza:
97%

Eltúlozzák, hogy félnek? Ne hogy már eldöntsd, hogy egy másik ember milyen érzelmet él át! Te bagatelizálod a félelmüket, nem pedig ők túloznak!

A bántalmazó a hibás, hogy ilyeneket tesz, de a gyermekeidért felelőséggel tartozol, és nulla biztonságérzetük van jelenleg...

Ha továbbra sem teszel semmit, megfognak utálni egy életre, ezért a “férfiért” meg ostobaság lenne feláldozni a gyerekeket.

2021. máj. 4. 01:32
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!