Miért engem bántanak az apjuk miatt? Nem adtam elég szeretetet? Mindenért én vagyok a hibás?
Engem is bánt mindig, nem csak őket!
Sokszor engem védtek meg a gyerekeim, és most a legnagyobb rámtolta azt is,hogy miattunk lett rákos, mert mindig fel voltak cserélve a szerepek, és én életképtelen vagyok, és ez őt lelkileg annyira megviselte,hogy belebetegedett.
Jelentette valaki amúgy a kérdést!?
Provokatív, kamu nem létezik hogy ez igaz lenne főleg nő létedre nem...
1. Kísértetiesen hasonló sztori a gyerekek szemszögéből: https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke.. Lehet, hogy ugyanaz a költő írta.
2.Ha mégsem kamu:
"Miért engem bántanak" Mert egy gyenge/bűnpártoló p|csa vagy, aki semmit sem tesz a megvédésükért, és ezért megérdemli. Ki a f@sztól kérjenek segítséget, ha nem tőled? Vagy a faszinak kell mennie vagy nektek. Egyébként nem sok időd van. A gyerekeid úgy el fognak idegenedni tőled, mint a sicc. Amint nagykorúak lesznek és valami lehetőségük lesz lelépnek, te meg egyedül maradsz a paliddal, és a gyerekeid rád sem hederítenek. De meg is érdemled majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!