Miért engem bántanak az apjuk miatt? Nem adtam elég szeretetet? Mindenért én vagyok a hibás?
Most már én is látom hogy troll..
így ahogy mondod előző hogy apránként adagolja a sztrorit, közben sok válaszra nem is reagál, még mindig magát sajnáltatja, megkérdezi a teljesen egyértelműt hogy miért nem szeretik...bukott sztori!
nem létezik hogy ez igaz. léteznek bántalmazó családok de azok nem itt írnak így ilyen formában hanem cselekednek!
Ó, mintha csak az én szüleim lennének. Voltak szép napok, amikről kiskoromban még elhittem, hogy örökké tart és apám megváltozott, de nem. Mire kamasz lettem, már rettegtem minden nap, hogy mibe köt bele és ezeknek a "szép napoknak" is csak az árnyoldalát láttam. Ált. kamatosan be lett hajtva. Anyám soha nem emelte fel a hangját, amikor apánk úgy ordított velünk jelentektelen dolgok miatt, hogy a szomszed is hallotta... Nálunk bizony tetlegesség is volt.
Tényleg csak a válás segített volna rajtunk, de anyam se tudott minket egymaga eltartani, ezert tűr a mai napig. Én már elköltöztem.
Sajnos a gyerekeidet el fogja üldözni az apjuk. Szisztematikusan meggyűlölnek titeket, jogosan. (Mi az, hogy köpköd??? Felnőtt ember ilyet nem...)
Mit lehet tenni? Csak te tudsz beszelni az apjukkal, aztán vagy hallgat rád, vagy nem. Általában nem szoktak, mert "nekik ne okoskodjon senki". Ez a te kereszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!