Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért engem bántanak az apjuk...

Miért engem bántanak az apjuk miatt? Nem adtam elég szeretetet? Mindenért én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés
5 gyermekem van, és sajnos a férjem nárcisztikus, sokszor idilli itthon a helyzet, de egy héten egyszer azért bekattan és ordítozik a gyerekekkel, sértegeti őket, tettlegesség még nem sokszor volt, csak párszor köpködés, földre szorítás , de konkrét verés nem. Nekem is nagyon fáj,hogy ilyen, de én nagyon sajnálom ezt, a gyerekeimet is, viszont én soha nem bántottam őket, és senkit se. Én nagyon szerettem őket mindig is, de a gyerekeim nekem esnek mindig, hogy miért nem válok már el, meg hogy nem is foglalkozom a rettegésükkel. Elmondjam a férjemnek? Foglalkozom a lányokkal, de én ezt nem így oldom meg, szépen lassan, meg hát nem is tudnám őket eltartani, amúgy is már 3-an nagykorúak. Nem vagyok olyan heves, mint ők, és úgy érzem, mindenért én vagyok a hibás.
2021. máj. 3. 23:50
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/108 anonim ***** válasza:
100%
Szóval a gyerekeid könyörögnek, hogy válj el, de nem teszed, mert nincs pénzed eltartani őket. Itt 80 idegen mondja, hogy válj el, elválsz. Gratulálok :D :D :D
2021. máj. 4. 15:04
 92/108 anonim ***** válasza:
100%
itt teszel fel kérdést és te várod még el hogy ne bántsunk tovább miközben te simán végignézed a gyerekeid bántalmazását?
2021. máj. 4. 16:25
 93/108 anonim ***** válasza:
100%
Felcsaptál a férjed védőügyvédjének? Mert a védőügyvéd menteget így akkor, amikor nem lehet mentegetni.
2021. máj. 4. 16:37
 94/108 anonim ***** válasza:
100%

amúgy hol bántott itt valaki téged ha a szín tiszta igazat írjuk le rólad?

viszont te hagyod hogy a gyerekeidet bántsa és köpködje?

2021. máj. 4. 16:42
 95/108 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudnám eltartani őket"

3 felnőtt emberen mi a lofaszt kell eltartani?? A tiedevel együtt az már 4 fizetés lenne, egy albit csak tudnátok fizetni

2021. máj. 4. 17:45
 96/108 anonim ***** válasza:
100%
Annyi "bántást" kapott itt a kérdező, hogy korábban írta hogy a válás nem opció mivel fél és nem fogja tudni eltartani őket de most hirtelen el fog tudni válni...pedig ezek nem bántások hanem tények és akit bántanak az a gyerekeid és nem veszed észre---
2021. máj. 4. 18:12
 97/108 anonim ***** válasza:
100%

Remélem tényleg elválik a kérdező, de én azért kételkedem. Amúgy ez is egy függőség, mint pl a cigi, pia, csak itt kapcsolatfüggés van ahol a párja a függés tárgya.

Szerintem érdemes lenne szakember segítségét kérni, mert ahogy a drogos pl tönkre teszi a környezetét, így kérdező sajnos a te függőséged is tönkreteszi a gyerekeidet..:( sok sikert kívánok a gyógyuláshoz vezető úton! Nehéz lesz, de menni fog ha akarod!

2021. máj. 5. 03:40
 98/108 anonim ***** válasza:
97%

Az ilyen típusú nőkre szoktam azt mondani, hogy megérdemlik a sorsukat. Ne haragudj, de te nem naiv vagy, hanem elképesztően ostoba.

Amúgy meg nem tudom hogy vagytok vele, de a cigányoknál divat a köpködés...arról nem is beszélve, hogy úgy rúgtam volna tarkón ha földre szorítja a gyereket, hogy még most is körbe forogna a feje a nyakán. Nem értem hogy lehet elviselni ilyen idióta hisztis őstulkot. Te megérdemled a sorsod, mert felnőttként lehetne több eszed. A gyerekeid meg úgy ott fognak hagyni titeket mint a sicc, aztán többé felétek sem néznek.

Tudom, mert apám ugyanilyen volt. Tizenéve nem láttam egyiket sem, a temetésükre se fogok elmenni.

2021. máj. 5. 09:08
 99/108 anonim ***** válasza:
22%
Es ha ciganyok akkor mar megerdemlik a gyerekei vagy mi?
2021. máj. 5. 09:35
 100/108 anonim ***** válasza:
59%
99! Azok is ugyanezt csinálják, ott ez a normális.
2021. máj. 5. 09:38
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!