Miért engem bántanak az apjuk miatt? Nem adtam elég szeretetet? Mindenért én vagyok a hibás?
amúgy hol bántott itt valaki téged ha a szín tiszta igazat írjuk le rólad?
viszont te hagyod hogy a gyerekeidet bántsa és köpködje?
"Nem tudnám eltartani őket"
3 felnőtt emberen mi a lofaszt kell eltartani?? A tiedevel együtt az már 4 fizetés lenne, egy albit csak tudnátok fizetni
Remélem tényleg elválik a kérdező, de én azért kételkedem. Amúgy ez is egy függőség, mint pl a cigi, pia, csak itt kapcsolatfüggés van ahol a párja a függés tárgya.
Szerintem érdemes lenne szakember segítségét kérni, mert ahogy a drogos pl tönkre teszi a környezetét, így kérdező sajnos a te függőséged is tönkreteszi a gyerekeidet..:( sok sikert kívánok a gyógyuláshoz vezető úton! Nehéz lesz, de menni fog ha akarod!
Az ilyen típusú nőkre szoktam azt mondani, hogy megérdemlik a sorsukat. Ne haragudj, de te nem naiv vagy, hanem elképesztően ostoba.
Amúgy meg nem tudom hogy vagytok vele, de a cigányoknál divat a köpködés...arról nem is beszélve, hogy úgy rúgtam volna tarkón ha földre szorítja a gyereket, hogy még most is körbe forogna a feje a nyakán. Nem értem hogy lehet elviselni ilyen idióta hisztis őstulkot. Te megérdemled a sorsod, mert felnőttként lehetne több eszed. A gyerekeid meg úgy ott fognak hagyni titeket mint a sicc, aztán többé felétek sem néznek.
Tudom, mert apám ugyanilyen volt. Tizenéve nem láttam egyiket sem, a temetésükre se fogok elmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!