Szereted anyádat?
50/N
Szeretem, de ez nem volt mindig így. Érettségiután menekültem otthonról és jó ideig nem is látogattam. Aztán ahogy múlt az idő és én is megtapasztaltam sok mindent, lassan megbocsátottam neki. Most már szent a béke és inkább elszomorít, ha arra gondolok, h egyszer nem lesz.
Én haragszom rá amiért megszült..
20/l
Persze, hogy szeretem. Nagyon.
Sokszor voltak azok a momentumok, amikor úgy éreztem, hogy nem ért meg, ellenem van. De itt van nekem, mindennap főz rám, takarít helyettem, ha úgy látja, teljesen el vagyok havazva a gimnázium miatt, vagy ha baj van segít. Egy nagyon értékes ember, ha nem is értünk mindenben egyet. :)
16/L
20# Mert felmerült bennem a kérdés, hogy vajon hányan érezhetnek az anyjuk iránt úgy mint én és ebből (mivel elemző típus vagyok) konzekvenciákat alkotni.
Meg mert 🙂
És te hogy érzel iránta?
Elég durva sztorik vannak itt, sajnálom, akinek nem jutott normális család :( Még őket sem könnyű elviselni :D
Én nagyon szeretem, mert figyelmes, meghallgat, érdeklődik irántam, támogat ahogy csak tud, fontos vagyok számára és nagyon szeret engem, illetve ezt ki is mutatja.
Nyílván nem tökéletes, gyerekkoromban rengeteg veszekedésünk volt, de a szülőséget nem igazán tanítják, de szerintem ő nagyon igyekezett és elég jól csinálta és csinálja :) 24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!