Szereted anyádat?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy, fiú vagy lány és miért van úgy ahogy?

#szülő gyerek anya
2022. febr. 23. 22:48
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
95%

50/N

Szeretem, de ez nem volt mindig így. Érettségiután menekültem otthonról és jó ideig nem is látogattam. Aztán ahogy múlt az idő és én is megtapasztaltam sok mindent, lassan megbocsátottam neki. Most már szent a béke és inkább elszomorít, ha arra gondolok, h egyszer nem lesz.

2022. febr. 24. 09:39
 22/35 Laylah ***** válasza:
100%
32 vagyok, 22 voltam, mikor meghalt anyám. Szerintem sokat elmond, hogy egy könnycseppet sem ejtettem érte még a temetésen sem, a sírjánál is csak akkor voltam, mikor a család többi része rám kényszerítette az első 1-2 évben, mikor még otthon laktam. Érdekes egyébként, hogy mennyire meg tudta játszani magát, egyedül velem viselkedett aljas módon, nyilván akkor, mikor senki nem látta vagy hallotta, módszeresen támadott folyton, lelki terrorban tartva. Másoknak meg előadta az überkedves, gondoskodó édesanyát. Épp ezért senki nem hitt nekem, mikor elmeséltem, hogy hogyan is láttam én őt, miért nem érzek semmit a halála okán, csupán megkönnyebbülést.
2022. febr. 24. 09:55
 23/35 anonim ***** válasza:
75%

Én haragszom rá amiért megszült..

20/l

2022. febr. 24. 10:10
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Rámtelepszik, akarnék élni, de nen hagyja, egy férfi sem tudná ezt elviselni amit tesz,mindezt jó szándékkal, állítása szerint. Már nem érzek iránta semmit, mindent kiölt belölem a "szeretetével".
2022. febr. 24. 10:44
 25/35 anonim válasza:
100%

Persze, hogy szeretem. Nagyon.

Sokszor voltak azok a momentumok, amikor úgy éreztem, hogy nem ért meg, ellenem van. De itt van nekem, mindennap főz rám, takarít helyettem, ha úgy látja, teljesen el vagyok havazva a gimnázium miatt, vagy ha baj van segít. Egy nagyon értékes ember, ha nem is értünk mindenben egyet. :)

16/L

2022. febr. 24. 18:08
 26/35 A kérdező kommentje:
13# nem tudom miről van szó, ritkán járok itt.
2022. febr. 24. 18:35
 27/35 A kérdező kommentje:

20# Mert felmerült bennem a kérdés, hogy vajon hányan érezhetnek az anyjuk iránt úgy mint én és ebből (mivel elemző típus vagyok) konzekvenciákat alkotni.

Meg mert 🙂

2022. febr. 24. 18:39
 28/35 Isti22 ***** válasza:
100%

És te hogy érzel iránta?

Elég durva sztorik vannak itt, sajnálom, akinek nem jutott normális család :( Még őket sem könnyű elviselni :D

2022. febr. 24. 18:51
 29/35 A kérdező kommentje:
28# negatív sajnos
2022. febr. 24. 18:54
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon szeretem, mert figyelmes, meghallgat, érdeklődik irántam, támogat ahogy csak tud, fontos vagyok számára és nagyon szeret engem, illetve ezt ki is mutatja.

Nyílván nem tökéletes, gyerekkoromban rengeteg veszekedésünk volt, de a szülőséget nem igazán tanítják, de szerintem ő nagyon igyekezett és elég jól csinálta és csinálja :) 24/N

2022. febr. 25. 00:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!