Szereted anyádat?
37/N
Nem kötődöm az anyámhoz. Az utóbbi 20 évben folyton én húztam ki az adósságaiból, az én lakásomban lakik, és mégis leszar. Külföldön lakom, unokát sem adtam neki, emiatt nem is érdeklem. Ha felhívom, csak magáról beszél. Rólam szó szerint semmit nem tud, mert sosem hallgat meg, még akkor sem, amikor kérdez.
Nem lehet a hibáival szembesíteni, mert kiakad, nem akar javítani rajtuk. Dohányos és alkoholista, magányos.
Miután semmi értéket nem tett hozzá az életemhez, én is leszarom az övét.
40/F
Nehéz ügy, mert egyfelől gondolkodás nélkül megtesz bármit értem, másfelől viszont nagyon nehéz természetű és gyakran megbánt. Az sokat javított a viszonyunkon, amikor elköltöztem otthonról :D
Nem.
Es azert mert En csak azert letten hogy tesomnak apja legyen. Egyebkent noverem volt a kiskedvenc. Probalta nevelgetni stb. Ram meg telibe sz.rt. Az sem erdekelte ha nem tanultam de az sem ha igen. Egy szamitott jarjak be es a penzt kapja utanam. Egyszer sem olvasott nekunk es egyszer sem olelt meg. Egyszer sem mondta azt hogy szeretlek. Jo par eve nem lattam. Volt ido mikor koszones nelkul mentunk el egymas mellett. Ha kell neki valami akkor megkeres
Szeretem. 47N
Azért, mert jó ember, jó anya.
Szerettem, de 13 voltam, mikor meghalt.
33n
Drogos, még most is rám akarja törni az ajtót, elhagyási traumát okozott nekem, amikor szükségem volt rá - nem tudtam elérni. Sokszor a halálát kívánom, ennyire szeretem. Az egész életem lerombolta.
20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!