Szereted anyádat?
Sokszor utálom.
Kibeszél a hátam mögött. Hazudozik. Negatív. De őt mindig sajnálni kell mert a világ gonosz.
55 évesen nem tud semmit felmutatni. A kapcsolatai katasztrofálisak és összesen minden partnerét beleszámítva volt annyi ideig kapcsolatban mint én a férjemmel.
Se lakása, egy önkormányzati lakást nem tudott fenntartani. Nem szeret dolgozni, kerülte mindig a munkát, totál le van robbanva.
Bár én azért haragszom rá, mert nem lehet rajta segíteni, ő megcsinálhatja a hülyeségeit, a legutóbb pl. öngyilkosági kísérlete volt. Ennek nyomán mutogatott mindenkire, a család jól összeveszett miatta és most porig rombolt mindent. És nem érdekli mert ő az "áldozat". Elegem van belőle!
31N
Imádom.
Lány vagyok, 25 éves. Lényegében neki köszönhetem mindenem. Az eszem, hogy könnyedén, játszva meg tudok tanulni dolgokat, a kreativitásom, a talpraesettségem, az emberszeretetem, az optimizmusom, ő segített anyagilag is elindulni az életben, apám helyett is ott volt nekem. Úgy nevelt önálló, felnőtt életre, hogy egy percig sem éreztem közben, hogy kevésbé szeretne vagy hogy ki akarna dobni otthonról. Mindig is büszke voltam rá, hogy ilyen anyám van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!