Szereted anyádat?

Figyelt kérdés
Hány éves vagy, fiú vagy lány és miért van úgy ahogy?

#szülő gyerek anya
2022. febr. 23. 22:48
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Vagy mit érzel iránta, mit gondolsz az elmúlt évekről?
2022. febr. 23. 22:49
 2/35 anonim ***** válasza:
53%
Szeretem anyucit, mindig is szeretni fogom. 😊😊😊 Nekem ő a mindenem. Mindig is én leszek neki az egyetlen cuki kis fia. 😍🤩🤩 A legfontosabb, legértékesebb személy az életemben. Őt szeretem a legjobban és ő engem szeret a legjobban. 25/F
2022. febr. 23. 22:59
 3/35 anonim ***** válasza:
89%
... most írjam azt, hogy utálom? Igazából nem tudom. De hogy nem szeretet az is biztos. 22l
2022. febr. 23. 23:00
 4/35 anonim ***** válasza:
90%

Sokszor utálom.

Kibeszél a hátam mögött. Hazudozik. Negatív. De őt mindig sajnálni kell mert a világ gonosz.

55 évesen nem tud semmit felmutatni. A kapcsolatai katasztrofálisak és összesen minden partnerét beleszámítva volt annyi ideig kapcsolatban mint én a férjemmel.

Se lakása, egy önkormányzati lakást nem tudott fenntartani. Nem szeret dolgozni, kerülte mindig a munkát, totál le van robbanva.

Bár én azért haragszom rá, mert nem lehet rajta segíteni, ő megcsinálhatja a hülyeségeit, a legutóbb pl. öngyilkosági kísérlete volt. Ennek nyomán mutogatott mindenkire, a család jól összeveszett miatta és most porig rombolt mindent. És nem érdekli mert ő az "áldozat". Elegem van belőle!

31N

2022. febr. 23. 23:02
 5/35 A kérdező kommentje:
2#Szia OTTÓ 😃
2022. febr. 23. 23:02
 6/35 A kérdező kommentje:
Generációnként hogyan alakul és miért?
2022. febr. 23. 23:05
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem, 24/f
2022. febr. 23. 23:12
 8/35 anonim ***** válasza:
30%
Annyira szeretem anyát, hogy ha megpróbálnám elmondani, a szavak cseppek lennének csak az óceánban. Ő a példaképem. 2-es kommentelő voltam, 25/F.
2022. febr. 23. 23:15
 9/35 anonim ***** válasza:
83%

Imádom.

Lány vagyok, 25 éves. Lényegében neki köszönhetem mindenem. Az eszem, hogy könnyedén, játszva meg tudok tanulni dolgokat, a kreativitásom, a talpraesettségem, az emberszeretetem, az optimizmusom, ő segített anyagilag is elindulni az életben, apám helyett is ott volt nekem. Úgy nevelt önálló, felnőtt életre, hogy egy percig sem éreztem közben, hogy kevésbé szeretne vagy hogy ki akarna dobni otthonról. Mindig is büszke voltam rá, hogy ilyen anyám van.

2022. febr. 24. 00:00
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
34/l, oszinten szolva nem igazan. Sosem erdekeltem. Amikor kozeledtem hozza, mindig szult +1 gyereket. Igazabol sokszor ugy erzem, hogy "nincs anyukam". Konkretan ez az erzesem van, nem tehetek rola.
2022. febr. 24. 00:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!