Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap először kezet emeltem...

Tegnap először kezet emeltem a gyerekemre,mi legyen?

Figyelt kérdés
Étkező asztalnál ülve, feleségem beszélni meg a fiunkkal,hogy miért kapott szamtanárit. Flegmán válaszolt, és feleségem is fel emelte a hangját. Erre egy: Kussolj már hülye ku... volt a válasz. El szakadt nálam a cérna, és nem tudtam le állítani magam. Nagyon megvertem. Azonnal el ment egy barátjához,ma jött haza cuccokért elköltözik. Próbáltam vele beszélni, nem hajlandó. 17 éves. Mit kéne tennem? Nagyon szeretem,de tegnap túl messzire mentem,nem tudtam le állni. Már megbántam.

2022. febr. 21. 23:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
29%
32-es nekem se kéne ezért sem! Rám merne ilyet mondani a takony, olyat levernék neki hogy leesne a feje.
2022. febr. 22. 09:31
 32/77 1Léna ***** válasza:
83%

Nagyon fontos, hogy megkeresd!!!

Egyetértek, azzal, hogy értésére kellett adni, hogy elfogadhatatlan a viselkedése.

Fontos azonban helyére tenni mihamarabb a gondolatait, mert indulatában, ő most nem fogja fel, hogy a viselkedését helytelenítetted, hanem azt gondolja, hogy nem szereted őt (mert bántottad).

17-évesen te vagy a felelős érte. Ezért tudnod kell hol van. Ezzel tudtára adod azt is, hogy szereted és aggódsz érte. De ezt szóban is el kell neki mondani. Azt is, hogy sajnálod, hogy az indulatod elragadott, de ilyen beszédet és modort nem tűrsz meg. Nem kell szégyelni azt, hogy mi is emberből vagyunk, de most megismeret a tűréshatárodat, és azt is, hogy ennek átlépésével olyan indulatot vált ki amely rajta csattanhat. Ezért jobb lesz ha figyelembe veszi a határait. Ez fontos.

2022. febr. 22. 09:34
 33/77 anonim ***** válasza:
94%
30-as válaszoló: képzeld, másoknak van élete, munkája, dolga, nem 0-24 gyakorin lóg, mert épp feltett egy kérdést. Hány kérdésemnél megkaptam ezt én is. Kiírom, elolvasok pár választ, reagálok, aztán megyek a dolgomra, majd másnap megnézem a többi választ. Addig meg többen hisztiznek, hogy tuti kamu, mert nem reagálok minden percben. 😂😂😂
2022. febr. 22. 09:41
 34/77 anonim ***** válasza:
60%

Emberek! A fickó azt írja, hogy NAGYON MEGVERTE. Nem egy pofont kapott, hanem nagyon megverte. És ez mindneki szerint oké???

Bűncselekményt követett el.

Anya meg csak nézte? Mindegy mit csinál, a nagyon megverés nem fér bele.

Eszköztelen rossz szülő az ilyen.

2022. febr. 22. 09:54
 35/77 anonim ***** válasza:
79%

Ti most komolyan gondoljátok ezt? Trollok vagytok vagy tényleg ennyire elcsúszott az értékrend?

A kérdező megverte a gyerekét nem egy pofont adott neki. Még ha pofon is vágja megértem, mert megérdemli, de, hogy bucira verje azt nem.

Mondjuk korábban kellett volna megnevelni, hogy az iskolában tanárokat tisztelje. Amúgy nem költözhet el, mert nem nagykorú. Viszont ha látlelet vetetett és nyoma maradt a verésnek, akkor fordulhat a gyámhivatalhoz, ami nektek szívás.

2022. febr. 22. 10:43
 36/77 anonim ***** válasza:
75%
A verés annak a jele, hogy buta vagy, mint a segg és semmi tekintélyed, ezért így próbálsz magadnak szerezni.
2022. febr. 22. 18:50
 37/77 anonim ***** válasza:
6%

Szegégy kis lélek! :( Odaadom neki az autómat ha az segít! Meg a házamat!

Heil GyerMek!

2022. febr. 22. 19:21
 38/77 anonim ***** válasza:
73%
Majd ha elfogy a pénze hazamegy.
2022. febr. 22. 20:01
 39/77 anonim ***** válasza:
41%
ja, majd ha a "hülye ku.rva" pénze kell, hazaeszi a fene.
2022. febr. 22. 20:21
 40/77 A kérdező kommentje:

Haza jött,viszont rendőrökkel. Bántalmazásnak állította be.

Holnap 3-kor lesz a kihallgatás.

Jelentkezem a további infókkal!

2022. febr. 22. 22:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!