Milyen jogon mondják azt a gyerekemre, hogy el van kényeztetve? Főleg anyósom!
Röviden annyi a lényeg, hogy hétvégén át szokott jönni a lányomnak egy barátnője. Ilyenkor a lányom azt szokta kérni, süssek valamit, meg legyen itthon chips, hogy meg tudjuk kínálni a kislányt. Szerintem nem attól van elkényeztetve a gyerek, hogy ennyit megtesz neki az ember.
Anyósom meg fűnek-fának mondja, hogy nem szeret az unokájával menni valahová, mert a kislány mindig szomjas lesz, és kell neki venni egy ásványvizet...
mindenkinek lehet véleménye..olyan jogon mondhatják
az megint más kérdés, hogy igaz--e vagy sem, vagy miből következtetnek erre...
nekem nem posztom megítélni, hiszen nem ismerem a lányodat, a te viselkedésedet sem(mármint hogy elkényezteted-e vagy sem.
Viszont ha az anyósod tényleg enm szívesen megy akárhova a lányoddal és nem csak a szája jár, annak tuti van oka..
Tavaly amikor nagyon meleg volt a nyáron, anyósom beígérte a kislánynak, hogy elviszi fagyizni.
Elmentek sétálni, majd a kislányom megkérdezte, mikor kap fagyit. Anyósom meg teljesen kiakadt, hogy követelőzik a kislány...amikor ő csak megkérdezte mi van azzal amit a mamája megígért neki.
uhh..
azért anyósod szép firma..
(bár gyerekként sosem mertem volna ígéretet sem számon kérni, pedig nincs azzal baj, ha megkérdezi az ember, hiszen ki is mehet a fejéből)
ha nem akarta a fagyit minek ígérte?
A párod reakciója, véleménye?
3.
a gyerek folyadékháztartása másképp működik, mint a felnőtté
ha sajnálja azt a 150 forintot egy ásványvízre, vigyenek magukkal kis üvegben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!