Igaza van anyukámnak, nagyon el vagyok kényeztetve?
Nem megerősítést várok, szóval aki szerint igen az is írja meg :-)
A lányunk 1 éves, én itthon vagyok vele. Heti 3-4x járok hajnalban tornázni, ilyenkor a férjem látja el a lányunkat: ha felébred megeteti, átpelenkázza, felöltözteti.
Emellett hétvégén együtt főzünk, ha van valami elmaradásom házimunkába azt együtt megcsináljuk.
Eljárok a munkatársaimmal, barátaimmal 2-3 hetente egy pár órára, kozmetikushoz 6-8 hetente, ilyenkor is a férjem van a gyerekkel.
Anyukám szerint ez rengeteg és ez így nincs rendben, a férjem el fog hagyni ha így folytatom.
Ti mit gondoltok?
Szerintem gyakrabban hagyják el az olyan nőt, aki nem ad magára és az ingerszegény környezet (ha nem motdul ki) miatt nem is nagyon tud vele a pasi miről beszélgetni (mivel csak a pasi hoz híreket a külvilágból).
Szerintem jól csinálod, a közös főzés és házimunka is abszolút elfogadható dolog, sőt, mivel együtt csináljátok, ez is egyfajta közös program. Ha a gyerekre is szívesen vigyáz, miért ne? Nem csak az anyja lehet a kisgyerekkel! Ha ez a férjednek is jó így, akkor nincs miről beszélni. Felnőtt ember, majd szól, ha soknak tartja.
Mennyivel lenne szorosabb a kötelék a nappaliban tévéző pasi és a konyhában-gyerekszobában "megbújó" nő között?
Nincs ezzel semmi gond, én még meg is dicsérlek!
A kislány is jobban fog örülni egy olyan anyukának, aki kipihent, kiegyensúlyozott, mintha olyan lennél, mint egy lestrapált mosogatószivacs. A férjed pedig ennyit simán be tud segíteni, az ő érdeke is, hogy igényes nő legyen mellette.
Köszönöm a válaszokat :-)
A férjem tanfolyamra jár és alkalmanként a haverjaival erre-arra. Van hogy 2x egy héten, van hogy 2-3 hétig nem. Meg persze vannak közös programjaink is 3asban meg 2esben is.
5-ös: milyen kötelezettségekre gondolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!