Baba12345 kérdése:
Mit mondjak az anyukámnak, arrol h miért is loptam el pénzt?
Figyelt kérdés
nem mondhatom el az igazat, mert a barátomhoz voltam, és azért vettem el pénzt, de nem engedik h a barátommal legyek, és rájött arra h elvettem...de azt mondta h inkább mondjam meg az igazat, de azt nem lehet..szóval mi lenne a legjobb, amitől nem akadna ki annyira?:)2012. aug. 30. 16:26
1/19 anonim válasza:
Sajnos, ha nem mondod meg az igazat, elveszíti a bizalmát.
És azt nehéz visszaszerezni!
Inkább valld be, és próbáld megbeszélni velük.
Persze, többet ne lopj! ...
2/19 anonim válasza:
Csak az igazat! A baratodat is! Ha tovabb hazudsz,teljesen elveszted a bizalmat! Biztosan oka van,hogy tilt a baratodtol!
3/19 A kérdező kommentje:
hát... már igy sem bizik bennem...
2012. aug. 30. 16:30
4/19 A kérdező kommentje:
nem szabad az iagazat elmondanom, mert a barátomat lecsukatják, mert nem vagyok 15 , és ő 19
2012. aug. 30. 16:31
5/19 anonim válasza:
ha ilyen gyerekem lenne eltörném a kezét
6/19 anonim válasza:
Egy fiú miatt lopkodod a szüleid pénzét?? Borzalmas. Persze, az is elfogadhatatlan, ha nem fiú miatt. De hogy is képzelted?
7/19 anonim válasza:
Akkor nekunk mond el, hogy mennyi penzt loptal el?
Ha valoban a baratoddal egyutt koltotettek el pl. az ellopott penzt, akkor foleg igaza van a mamadnak, mivel a 19 eves ffinek inkabb lebeszelnie kellett volna errol, vagy visszaadni a penzt pl.
8/19 anonim válasza:
14 évesnek kell lened, nem 15-nek.
Egyébként meg tényleg mondd meg az igazat.
Tudod, se szigorú főnöknek nem tartom magam, se szigorú embernek, de ha valaha lesz gyerekem és ilyet tesz, simán bezárnám 18 éves koráig a szobájába, amire rácsokat szerelnék fel.
9/19 anonim válasza:
Mindenképpen mond el az igazat, mert anyukád lehet tudja , hogy mire vitted el a pénzt, csak kiváncsi, hogy te mit mondasz neki.
10/19 szedeer válasza:
Szerintem mindenképp az igazat kéne elmondanod. Egyébként azt írtad, hogy még nem vagy 15...ha 14elmúltál akkor már fiatal korúnak számítasz, és nem csukathatják le a barátodat. Ezen kívül beszélj a szüleiddel, hogy miért tiltanak a fiútól, és keressetek valami kompromisszumos megoldást, de addig ne várj tőlük együttműködést,amíg lopsz tőlük, és hazudsz.Sok sikert hozzá!!:D L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!