Milyen indokot mondjak anyukámnak?
Figyelt kérdés
Muszáj bemennem valamiért a városba (lényegtelen, miért) de nem igazán mondhatom meg anyunak, hogy miért. Nem olyan vagyok akit egykönnyen elengednek és nem is szoktam egyfolytában ott lófrálni (sőt, még sosem kéreckedtem el így). Milyen okot mondjak neki? Csak rövid időről lenne szó amúgy, a busz nélkül 1 óra. Ötletek?2011. júl. 8. 13:44
1/9 anonim válasza:
Mond, meg miért akkor segítek! 16/L
2/9 A kérdező kommentje:
hááát igazából női cuccokat kéne vennem de vele ilyenekről nem lehet beszélni..
2011. júl. 8. 13:55
3/9 anonim válasza:
Mondd, hogy a bnőiddel mész Ők biztos falaznak
4/9 anonim válasza:
Mond h be kell menned azért mert a barátnődnek oda kell adnod vlmit (pl. egy könyvet vagy ilyesmit) mert szüksége van rá mert elmennek vlhova es csak most tudnád oda adni neki... :)
5/9 A kérdező kommentje:
nem is rossz ötlet, köszi, nekem ez nem jutott eszembe (:
2011. júl. 8. 13:57
6/9 anonim válasza:
Anyukád nem enged el ruhákat vásárolni? Hogy öltözködsz?
7/9 A kérdező kommentje:
együtt szoktunk menni vásárolni (szemforgatás)
2011. júl. 8. 13:58
9/9 A kérdező kommentje:
14
2011. júl. 8. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!