Mit mondjak anyukámnak? Szeretnék a barátomnál aludni.
Mondd el neki ugyanezt, hogy megbeszéltétek, hogy nem. És ha igazán szeret akk megbízik benned:)
Hajrá:)
Majd írdd meg létszi hogy sikerült:):D(yn)
Hasonló cipőben vagyok, és hát ez hogyis mondjam 4 emberen múlik. 2x2 szülőn. Ha már valaki ellenzi akkor ugye nem engednek el. Nem abból indulnak ki sztem a szülők, hogy a srác nem rosszfiú. Ha a barátnőm anyját megkérdezném, azt mmondaná nyilván, hogy nem vagyok hülye stb.. De stem ha abban a kérdésben kéne döntenie, hogy vajon ott aludhatok e vagy nem. Egyértelműen nemet mondana. Nemtudom miért. Talán nem nézi ki belőlem. De aztán a barátod hiába mondja akárkinek (rajtad kívül) hogy nem lesz semmi, az nyugodtan még ellenkezhet azzal amit mond.
azért sok sikert!
Üdv:Radeon 15/f
Én szerencsére már 25 vagyok és együtt is lakok a párommal...de énis szenvedtem ilyen gondokkal. Sokszor volt,h ha a fejükbe vették,h nem akkor fejre is állhattam akkorse. Meg nem ebben a világban nőttek fel, és úgy vannak vele,h 15évesek még ne aludjanak együtt.
De azért ígéretekkel próbálkozhatsz:)
Hát nekem is kellett egy ideig győzködni őket, de végül is megengedték:) 16 éves vagyok, most engedték meg.(már másfél éve jártunk). Mondjuk anya tudta, hogy már előtte lefeküdtünk, de persze tabit szedek, szóval védekezés miatt nem aggódott. Amúgy a barátom 18 éves.
Ja, és először nekem úgy engedték meg, hogy a barátom alszik nálunk, majd szép lassan már azt is megengedték, hogy én aludjak ott:)
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!