Mit csináljak? Mit mondjak? Tanácsokat várok!
A következő a helyzet:
Van apámnak egy gázpisztolya, engedéllyel meg minden, de nem szeretik ha fogdozom... No hát én okos kb 25 perce fogtam, és a tárban bentfelejtve egy patront véletlenül elsütöttem! Csípő gáz, gyors intézkedés ablak kinyitása, 5 perccel eset után minden ok.
Ámde egyből hívja anyám indulatos nagyszül'őket, akik hát enyhén elmondtak mmindenféle baromnak...
Anyámról nem beszélve!
Azon kívül amúgy, hogy kiégett a lepedőm, és taknyom-nyálam egybefolyt nem történt baj!
Abban szeretném segítségeteket kérni, hogy mit mondjak? Mivel enyhíthetném a dolgot? Valami tanács, vagy bármi jól jönne ;-)
Jót mosolyogtam :)
Ha taknyod-nyálad összefolyt, akkor tutira megtanultad, hogy ne piszkáld többet.
Talán ezt mond el nekik pont így :)
Elmondom a happy endet! Az előbb elmentem WC-re és persze nem mostam kezet... No hát pisálás után a makkom majd felgyulladt úgy csípett, hogy könnyeztem, és utána megvakartam a szemem!
Többet rá se nézek arra a fegyverre!!!
Na és beszéltél már velük? Ha még nem, ezt is hozzáteheted a mondandódhoz, és az engedetlenséged megtapasztalt következményeihez :)
Hány éves vagy?
Na holnap reggel tudok mesélni!
Apám azt mondta éjjel kiképez :S
Egy pofont sem kaptam, de vele még nem találkoztam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!