Mit mondjak anyukámnak?
Figyelt kérdés
Elkezdtem mosogatni,és egyszer egy tányért mostan és egyszer kinyomódott a dugó és kinyúlott egy ilyen polipszerű csáp , utána pedig még egy é még egy tehát már 3 csáp nyúlt ki mikor egy óriásit sikítottam anyukám kijött .,odanéztem a mosogató lyukra és már nem volt ott semmi! anyukám szerintem most azt hiszi hogy bolond vagyok .. mit mondjak neki.. már elmondta apukámnak is meg egy doktornak is..:S azt mondták csak halucináltam de nem , nem halucináltam tudom mit láttam!2011. aug. 19. 23:32
2/9 anonim válasza:
Most egy ideig nézzél Tom és Jerryt.
3/9 anonim válasza:
Megtaláltad a testvérem? Küldd vissza hozzám! Mondd meg neki, hogy megbocsátok.
4/9 A kérdező kommentje:
ha mégeegyszer jön visszaküldöm :) megemlítete hogy ninc itt atestvérem? :O ésmondtam hnincsés eltünt :S
2011. aug. 20. 00:14
8/9 anonim válasza:
Fuuj, biztos, hogy volt ott valami! Amilyen mozgó akármik nálunk vannak, és amennyit én is sikítozok, az én anyám engem nem nézne bolondnak egy ilyenért, inkább beleküldene a csőbe egy masszív adag lefolyótisztítót! Én a helyedben többet a mosogató közelébe se mennék és megmondanám nekik, hogy ha nem veszik komolyan a problémát, mosogassanak csak ők, és majd összesz*rják magukat egyszer ők is az ijedségtől.
9/9 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__2123204..
Nekem ez a bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!