Mit mondjak anyukámnak, hogy ne vegyen nekem állandóan ruhákat?
Nem is azzal van a gond,hogy állandóan ruhákat vásárol, hanem,hogy állandóan márkás ruhákat.
Nem vagyunk gazdagok, turkálókból hozza a ruhákat,meg ha valami le van értékelve.Persze többség nem is eredeti,de azt senki nem mondja meg egy hatalmas Adidas feliratú pólóról hogy eredeti e vagy sem,csak azt látják,hogy mindig márkás cuccokat hordok.
És egyébként jók azok a ruhák, jól néznek ki,viszont már engem zavar,hogy kinyitom a fiókot és adidas meg nike mindenhol.(alig van nem márkás)
És akkor még mások véleményét nem is tudom, akik ezeket rajtam látják.
Az a fő "poén" hogy nem vagyunk gazdagok,de a márkás ruhák azt mutatják...mert ha még lenne sok pénzünk azt mondanám,hogy oké megtehetem,de így?!
És anyukám már ott tart,hogy akárhogy kinézhet az a ruha, lehet fosbarna, hupilila,de ha rajta van a nike felirat akkor az kell....
Inkább délelőtt szokott vásárolni és olyankor nem vagyok otthon, szóval ezek olyan "meglepetés ajándékok".
Ha pedig vele megyek vásárolni akkor is ha nem márkás cipőt,vagy pólót vagy akármit akarok megvenni mindig próbál lebeszélni.(persze nem hagyom hogy lebeszéljem de mégis)
Ja és ha az általa vásárolt ruhákat nem hordom megsértődik,elkezd kiabálni hogy akkor ő már nem is vásárol nekem, meg minden,aztán a következő alkalommal újra hozza a márkás cuccokat..
Mit mondjak neki,hogy megértse,nem kellenek márkás ruhák??
Azt mondd neki, hogy te magad is kepes vagy vasarolni magadnak, es te tudod mi neked a legjobb. Meg legyen szives errol leszokni, vasaroljon maganak, teged hagyjon beken ezzel.
Ha megis vasarol, akkor egyszeruen ne fogadd el a ruhakat.
Ha nem megy szep szoval, kell menjen maskepp.
Sok sikert.
irigylem a gondjaidat...nekem két db. márkás cuccom van.
Remélem sosem lesz ennél megalázóbb dolog az életedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!