Baba12345 kérdése:
Mit mondjak az anyukámnak, arrol h miért is loptam el pénzt?
Figyelt kérdés
nem mondhatom el az igazat, mert a barátomhoz voltam, és azért vettem el pénzt, de nem engedik h a barátommal legyek, és rájött arra h elvettem...de azt mondta h inkább mondjam meg az igazat, de azt nem lehet..szóval mi lenne a legjobb, amitől nem akadna ki annyira?:)2012. aug. 30. 16:26
11/19 A kérdező kommentje:
nem a barátommal költöttem el, ő veszekedett rám, és a fuvarért költöttem annyit
2012. aug. 30. 16:42
13/19 A kérdező kommentje:
am nálunk szlovákiában 15-től vagy nagykorú!:)..és azért tiltanak tőle, mert idős hozzám, és h elég szegények vagymi..-.-"
2012. aug. 30. 16:44
14/19 anonim válasza:
így meg aztán főleg mondd meg az igazat.Ne vicceljünk már,nem véletlen,hogy egy 14 éves kislányt tiltanak a egy 19 éves fiútól. Egyébként meg gondolom ő dolgozik,miért nem fizeti ki az útiköltséget,vagy miért nem jön ő hozzád?
15/19 anonim válasza:
Mért is csuknák le? Nem kell elmondanod, hogy lefeküdtetek és ennyi. Azért meg nem büntetnek, hogyha kézenfogva sétáltok egy parkban vagy egy mozi hátsó ülésén csókolóztok. Nem tudom, Szlovákiában hogy van, de itt (sajnos) a 13 évesek is már simán élnek nemi életet szóval ennyi erővel elég sok embert le lehetne csukni. Mondd el anyukádnak az igazat és hogy természetesen a zsebpénzedet addig nem kéred amíg össze nem jön belőle az összeg. És hogy többet nem fogsz se hazudni neki, se lopni.
16/19 anonim válasza:
Én szlovákiai vagyok,messzire mentél??Mert akkor tényleg sok pénzt kellett ellopnod.
17/19 anonim válasza:
Büdös görény... Szülőnek hazudni.. Fa*zfej
18/19 anonim válasza:
Figyelj... Úgy, hogy nehezen éltek, óriási nagy felelőtlenség, hogy ellopod a pénzt!! Én tudom, mi nagyon rosszul élünk. Szégyelld magad.
De a válasz: mondd azt, hogy múltkor a barátnőddel elmentél mondjuk egy plázába, és ott beültetek egy helyre. Mivel a barátnőd sem áll jól, megbeszéltétek, hogy majd állod a saját költségedet.
16/l
19/19 anonim válasza:
Lol, először azt írod, hogy szégyellje magát, utána meg bátorítod a hazudásra? Meg áll az eszem.
Mond meg az igazat, csak nem félsz a szüleidtől...? Amúgy meg az ő hibájuk is, hogy ilyen lettél, nem neveltek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!