Szerinted anyagilag el vagyok kényeztetve? Baj az ha igen? Miért?
Jó neked, van akinek ennyi van a családra......Én nem adnék ennyit az tuti, az enyém sem kap,és nem is ismerek a környezetben senkit aki ennyi pénzt ad 1 hónapba a gyerekének,pedig lehetne.....
Örülj neki.
Nem sok. Én havi harminc-negyven körül kapok, ebből veszek bérletet, meg könyveket az egyetemre, eszek. Luxus cikkeket szinte alig veszek magamnak, ruhákat is. persze, aki nem kap ennyit, az rögtön ki van akadva, hogy szégyelld magad, mert minek neked annyi. Van akinek havi 70et. Vagy akármennyit. Tök mindegy.
Igazából, ha van rá, miért ne? Ez kb olyan, mintha én meg azért szólnám meg azt, aki azzal jön, hogy más annyit keres, mint az én "zsebpénzem", hogy más meg a kukából szedi ki a kenyeret, hogy képzeli, hogy a boltba vesz.
Nem sok, nap 1000 Ft ehy hónapban, kajára szinte elmegy, ua. mintha nponta kapnád, de így legalább beisztod a pénzt
Nem vagy ettől még elkényezetve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!