Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tegnap először kezet emeltem...

Tegnap először kezet emeltem a gyerekemre,mi legyen?

Figyelt kérdés
Étkező asztalnál ülve, feleségem beszélni meg a fiunkkal,hogy miért kapott szamtanárit. Flegmán válaszolt, és feleségem is fel emelte a hangját. Erre egy: Kussolj már hülye ku... volt a válasz. El szakadt nálam a cérna, és nem tudtam le állítani magam. Nagyon megvertem. Azonnal el ment egy barátjához,ma jött haza cuccokért elköltözik. Próbáltam vele beszélni, nem hajlandó. 17 éves. Mit kéne tennem? Nagyon szeretem,de tegnap túl messzire mentem,nem tudtam le állni. Már megbántam.

2022. febr. 21. 23:55
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, semmi rosszat nem tettél ezzel, határokat egyszerűen MUSZÁJ szabni a viselkedésnek.

Ez szerintem az az atyai pofon, volt részedről, amiért legkésőbb 5 év múlva már hálás lesz.

2022. febr. 22. 00:21
 12/77 anonim ***** válasza:
86%
bocsi, de eddig ti nem neveltétek? csak nőtt magában, mint a gaz?
2022. febr. 22. 00:33
 13/77 anonim ***** válasza:
37%
De miért nincs még otthon?? Téged tényleg nem aggaszt, hogy fingod sincs, hol a fiatalkorú gyereked? Már rég hívnod kellett volna a rendőrséget.
2022. febr. 22. 00:42
 14/77 anonim ***** válasza:
88%

Deritsd ki hol van, és a haver szüleivel beszélj. Maradjon ott pár napot, ha a szülők engedik. Így mindenki kicsit lehiggad.

Aztán beszélj vele.

Egy kamasz végletes. Ha megutod lelép. Büntet. És elmenwkül a saját felelőssége elől. Ha viszont eddig kapott jó nevelést is és helyen van a szive akkor hazamegy.

Kamasz korban a már nem lehet nevelni. Előbb kell, és akkor hazajon.

Az nem nevelés hiánya hogy csúnyán beszélt és elszökött. Ez a saját személyiségének a lázadása. A nevelés lenyomata majd az ez utáni beszélgetés milyenségéből derül ki, hogy mit értett meg és mi csapódik le neki.

Kívánom h megoldódjon. :)

2022. febr. 22. 00:56
 15/77 anonim válasza:
95%
Azért attól is függ, hogy a nagyon megvertem alatt mit értesz. Nyilván nem jó helyzet és nem jó megoldás de van ami talán elnézhető meg van ami nem.
2022. febr. 22. 01:07
 16/77 anonim ***** válasza:
66%
nem vagyok a veres híve, sot, de krvara megérdemelte
2022. febr. 22. 01:08
 17/77 anonim ***** válasza:
69%
Kérdező, egy dolgot csesztél el: túl későn osztottad ki azt a pofont.
2022. febr. 22. 01:17
 18/77 anonim ***** válasza:
68%
Gondolom a takony fel sem fogja hogy magának köszönheti amit kapott. Ahhoz már ritka szemétnek kell lenni hogy így ugasson valaki az anyjával. Ha a kölök költözni akar, engedném: és megkérdezném, miből óhajt élni.
2022. febr. 22. 01:58
 19/77 Bodnár Máté2 ***** válasza:
73%

Nyugodjatok meg !

1 héten belül haza fog érni.

2022. febr. 22. 02:21
 20/77 anonim ***** válasza:
33%

Ezaz, menj a rendőrségre, hogy megverted a fiad, amit az itteni sok elmeroggyant, gyerekgyűlölő agybeteg helyesel, mert mondott valamit az anyjának...

Garantálom, hogy úgy elővesznek téged, meg kapsz egy szép levelet a gyámügytől is, hogy belenyekkensz 2x.

2022. febr. 22. 04:11
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!