Párom nem engedi, hogy a gyerekemre mossak?
Van egy 5 éves közös gyerekünk, és van egy 15 éves, aki csak az enyém. Ma ki bukott a párom, mert szerinte sokat mosok a nagylányra. Pedig ez nem igaz. Van egy iskolai ruhája, egy itthoni, meg egy pizsama. Plusz ha valahova elmegy. Ezeket váltogatja, és nem minden nap kerülnek bele a szennyes tartóba, csak mikor már szaguk van, vagy koszosak. Az előbb, hogy be bizonyítsam neki, hogy nem kell sokat mosnom a lányomra, ki válogattam a szennyesét. Kevesebb mint fél mosási adag jött össze. Meg gyanusított azzal is, hogy én a mosógépben mosom a lányom cipőit. Pedig nem. A kicsi lányra sokkal többet kell mosnom, mert mindig kell csere ruha az óvodába, minden nap más ruhában megy, ráadásul néha még vannak éjjel balesetek is. De most mindent a lányomra akar fogni, hogy miatta van tele a szennyes tartó.
Ti erre hogy reagálnátok?
Őszintén megmondom, én hirtelen felindulásomban azt mondtam,hogy mosok rá kézzel. Többet a géphez nem nyúlok.
Amikor az utolsó bekezdéshez értem, én azt hittem, azt írod, hogy őszintén megmondod, hirtelen felindulásodban azt mondtad párodnak, hogy csomagoljon és húzzon el.
Mert ezt érdemelné.
Én azonnal kizárnám a pasit az életemből. Ha a gyerekemet nem tudja elfogadni, akkor én se kelljek neki. Meg egyébként nekem sem kéne egy ilyen gyökér.
Persze tudom hogy akkor is vele maradsz ha ilyen primitív állat és utálja a lányod, mert ez már csak így szokott menni, a nőknek mindig fontosabb a fsz mint a saját vérük.
Ha nem is hagyod el, a minimum hogy RÁ nem mosnék többet, csak a két gyerekre, ő meg oldja meg ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!