Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom nem engedi, hogy a...

Párom nem engedi, hogy a gyerekemre mossak?

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves közös gyerekünk, és van egy 15 éves, aki csak az enyém. Ma ki bukott a párom, mert szerinte sokat mosok a nagylányra. Pedig ez nem igaz. Van egy iskolai ruhája, egy itthoni, meg egy pizsama. Plusz ha valahova elmegy. Ezeket váltogatja, és nem minden nap kerülnek bele a szennyes tartóba, csak mikor már szaguk van, vagy koszosak. Az előbb, hogy be bizonyítsam neki, hogy nem kell sokat mosnom a lányomra, ki válogattam a szennyesét. Kevesebb mint fél mosási adag jött össze. Meg gyanusított azzal is, hogy én a mosógépben mosom a lányom cipőit. Pedig nem. A kicsi lányra sokkal többet kell mosnom, mert mindig kell csere ruha az óvodába, minden nap más ruhában megy, ráadásul néha még vannak éjjel balesetek is. De most mindent a lányomra akar fogni, hogy miatta van tele a szennyes tartó.

Ti erre hogy reagálnátok?

Őszintén megmondom, én hirtelen felindulásomban azt mondtam,hogy mosok rá kézzel. Többet a géphez nem nyúlok.

2020. szept. 11. 22:15
A kérdező szavazást indított:
Igaza van
Nincs igaza
Osszuk be a mosást
Mindenki mosson magára, kivéve a kis lányt
Többet ne nyúljak a géphez
153 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
100%
Már ne is haragudj, de szerintem a párod egy tuskó... Ha a 15 éves is az övé lenne, semmi baja nem lenne. Ilyen alapon mosson ő is magára, elvileg felnőtt ember, nem?
2020. szept. 11. 22:20
 2/51 anonim ***** válasza:
99%
Úgy reagálnék, hogy eltakarítanám a fa.szt a háztól ha ilyen szinten agresszív a gyerekemmel. Mert ez is agresszió, a durvább fajtából. Egyértelműen kimarja a családból az idősebb gyereket.
2020. szept. 11. 22:23
 3/51 anonim ***** válasza:
97%
És miért vagy még együtt a "pároddal"? A helyedben egyböl otthagytam volna egy ilyen bunkó alakot!
2020. szept. 11. 22:23
 4/51 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen egy sz.rrágó embert, már bocsánat, azon problémázik, hogy kire mennyit mosnak.
2020. szept. 11. 22:25
 5/51 anonim ***** válasza:
99%

Amikor az utolsó bekezdéshez értem, én azt hittem, azt írod, hogy őszintén megmondod, hirtelen felindulásodban azt mondtad párodnak, hogy csomagoljon és húzzon el.

Mert ezt érdemelné.

2020. szept. 11. 22:26
 6/51 A kérdező kommentje:
Azt még hozzátenném, csak hogy kerek legyen a történet, hogy szerinte a lányom miatt kell 2 évente új mosógépet venni. Ami nem is mindig volt új, mert volt amit lomistól vettünk, vagy ha tényleg új volt, akkor sem bírta 2 3 évnél tovább. Feltennék a kérdésben egy kérdést. Nálatok meddig bírja egy középkategóriás gép? KB 60-80 Ft-os? Mi 4-en vagyunk.
2020. szept. 11. 22:36
 7/51 anonim ***** válasza:
94%

Én azonnal kizárnám a pasit az életemből. Ha a gyerekemet nem tudja elfogadni, akkor én se kelljek neki. Meg egyébként nekem sem kéne egy ilyen gyökér.

Persze tudom hogy akkor is vele maradsz ha ilyen primitív állat és utálja a lányod, mert ez már csak így szokott menni, a nőknek mindig fontosabb a fsz mint a saját vérük.

Ha nem is hagyod el, a minimum hogy RÁ nem mosnék többet, csak a két gyerekre, ő meg oldja meg ahogy akarja.

2020. szept. 11. 22:38
 8/51 anonim ***** válasza:
99%
Igazából lényegtelen meddig bírja másnál, ezt megint a gyerek elleni gyűlölködés a részéről.
2020. szept. 11. 22:38
 9/51 anonim válasza:
98%
10 éve ugyanazzal a mosógéppel mosok (80ezer ft-os Samsung - nászajándék volt), sosem kellett szerelőt hívni. Mondjuk mi 3 hárman vagyunk.
2020. szept. 11. 22:40
 10/51 anonim ***** válasza:
92%
És te még vele vagy ? :D istenem milyen nők vannak . Mondd azt, hogy ez kamukérdés , kérlek . Milyen anya vagy Te , hogy nem a saját vérszerinti lányod mellé álltál egy ilyen helyzetben??
2020. szept. 11. 22:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!