Mondjak le a gyerekemrőL?
Sokat gondolok a kislányomra,már 1,5éves. 2hetente,mehetek 1 órát látogatni minden páros szombaton az asszony lakásán. Nagyon fáj,hogy csak ennyi jár nekem,egy idegen ember,aki elcsábította az asszonyt az meg náluk lakik több mint 1éve,ő 1nap alatt annyit van vele,mint én egy évben. Már kezdem úgy érezni,hogy semmi közöm hozzá. Fizetem a gyerektartást,sokszor szoktam venni a picinek valamit,mégis rám hívja az asszony a rendőröket,hogy zaklatom,mert a picivel szeretnék játszani az utcán,vagy tolni a babakocsit. Múltkor szólt az asszony barátja,hogy el szeretne menni csavarogni,és nem érdekli,hogy a gyerekláthatásból még van fél óra,én meg hazamentem:(
Mindig arról beszélnek,hogy mondjak le róla
Szeretném magam apának érezni,de lehet le kellene mondani róla?
Nem!!!
Nehogy már ők határozzák el, hogy ki legyen a gyerek apja te meg ne hagyd magad eltaposni és befolyásolni.
Csakis és kizárólag te döntheted el, hogy lemondasz-e a kislányodról senki más.
Ne mondj le róla mert az később lelki törést okoz nála.
Ülj le az asszonnyal és próbálj vele normálisan beszélni, hogy tőle váltál el nem a gyerektől és mindkettőtöknek szüksége és joga van a másikhoz.
Ha makacskodik te is feljelentheted, hogy akadályoz a láthatásban.
Legyél már egy kicsit határozottabb nehogy már egy senkiházi családtipró döntse már el, hogy mennyit vagy a gyerekeddel.
Egyébként meg ha felnő a kicsi hát meg lesz a véleménye az egészről. Még az is lehet, hogy téged jobban fog tisztelni azért mert kitartottál mellette.
Csak ne add fel tudom kemény küzdelem de egy gyerek a világ legnagyobb kincse csak ő van neked magadból és nincs joguk elvenni.
Dafke se mondj le nekik ebbe nincs beleszólásuk semmit nem tehetnek ellene.
Szerintem keress egy ügyvédet, aki figyelemmel kíséri a dolgokat, tanácsot ad és segít ha akadályoznak vagy zaklatnak téged.
Nem lehet csak úgy lemondani róla mit gondolsz a gyerek egy éttermi rendelés hogy nem elég forró a kaja vigyék vissza.
Légy férfi és küzdj a saját gyerekedért, pár határozott szóval lehütöd a nőt hogy a láthatási idődről nem mondasz le.
Nehogy lemondj róla!!
Nagyon aranyosnak tűnsz, megérdemli a kislány, hogy megismerjen téged. :)
Ha nagyobb lesz, úgyis feléri majd ésszel, hogy mi hogy megy, és talán majd több időt tölthettek el együtt!
Természetesen ne mondjál le róla. A kislányod még nagyon pici, ha nagyobb lesz, több időt is vele tölthetsz, és el is viheted. Esetleg próbálj meg több láthatást elérni hivatalosan is.
Sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagy, és a kislányt is sajnálom, hogy ilyen anyja van.
Nehogy lemondj róla!
Most még kicsi, de nemsokára elviheted láthatásra pár órákra, majd később egész hétvégére, péntek estétől vasárnap délutánig. Ezt majd kérd a bíróságtól.
És majd az ünnepeket is osztani kell, pl húsvét, karácsony, meg a vakációknak a fele is a tiéd lehet. Én is elváltam, nálunk is így működik, igaz mi nem mérjük stopperrel az időt, van hogy a szünidő nagyobb részét az apjánál tölti, mikor hogy alakul.Meg mi eleve így egyeztünk meg, és működik is. De nálatok ha nem működik, a bíróság majd kiszabja.
Amúgy a 2 heti egy óra nagyon kevés, miért csak annyit mehetsz? Ez bírósági határozat volt?
szia
Azóta történt valami változás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!