Azt mondják a fiúk az anyjukra, a lányok az apjukra szoktak hasonlítani. Mennyire igaz ez?
Semmilyen tekintetben nem szeretnék és nem is hasonlítok az apámra, szerencsére. Máskülönben egy szívtelen, önző, bűnronda alkoholista lennék...
32/N
A nővérem apámra hasonlít, az öcsém anyámra, én egyikre sem. Ez volt jellemben. Kinézetre mi lányok anyára hasonlítunk, az öcsém az apjára.
Semmi sem törvényszerű. Szerintem a genetika ennél jóval bonyolultabb.
Én valóban apukámra hasonlítok, sőt, egy az egyben úgy nézek ki, mint ő. :) Azt mondták mindig, hogy "ennél a gyereknél lehet tudni, ki az apja, de ki az anyja?" :D
A húgom viszont anyukánkra hasonlít, szóval...
28/N
Ugyanakkor :
"Nézd meg az anyját vedd el a lányát"
nem lehet véletlen ez a mondás.
Összességében kicsit többet kapunk anyánktól,mint apánktól.
Kulsoleg tiszta apam vagyok, belsoleg nem hiszem, reven nem ismerem, mert szuletesem utan megolte magat. Anyukamrol senki nem mondana meg elso blokkra, hogy a rokonom, de ra se igazan hasonlitok belsoleg sem. Esetleg nehany gesztusom, meg a hanghordozasom, de a gondolkozasom, eletvitelem nagyon nem.
Ebbol kiindulva szerintem ez butasag, de ujszulotteknel en is gyakran latom az ellenkezo nemu szulot a gyerkocben, aztan ahogy nonek, ugy valtozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!