Azt mondják a fiúk az anyjukra, a lányok az apjukra szoktak hasonlítani. Mennyire igaz ez?
Figyelt kérdés
2013. júl. 25. 13:16
21/23 anonim válasza:
hugom anyura, én apura hasonlítok...
23/23 anonim válasza:
Nálunk bejött a családban.
Én és a nővérem is nagyobb mértékben apánkra hasonlítunk külsőt tekintve. Apukánk pedig az anyjára (vagyis a nagymamánkra). Anyukánk az apukájára hasonlít, bátyja a nagymamánkra.
A nővérem lánya tiszta apja, a fia tiszta nővérem.
A férjem tiszta anyja, lánytesója pedig teljesen apukájukra hasonlít.
Nálunk azért is feltűnő ennyire, mert minden pár szőke kék szemű + barna hajú barna szemű, de a vonásokat is figyelembe vettem.
Mi fiút várunk de remélem hogy legalább vegyes lesz, és picit hasonlít majd a férjemre is. :)
Amúgy mindenkire nem igaz, mert sok ellenpéldát is látok az utcán, boltban stb. De nálunk valamiért nagyon bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!