Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mondjak le a gyerekemrőL?

Mondjak le a gyerekemrőL?

Figyelt kérdés

Sokat gondolok a kislányomra,már 1,5éves. 2hetente,mehetek 1 órát látogatni minden páros szombaton az asszony lakásán. Nagyon fáj,hogy csak ennyi jár nekem,egy idegen ember,aki elcsábította az asszonyt az meg náluk lakik több mint 1éve,ő 1nap alatt annyit van vele,mint én egy évben. Már kezdem úgy érezni,hogy semmi közöm hozzá. Fizetem a gyerektartást,sokszor szoktam venni a picinek valamit,mégis rám hívja az asszony a rendőröket,hogy zaklatom,mert a picivel szeretnék játszani az utcán,vagy tolni a babakocsit. Múltkor szólt az asszony barátja,hogy el szeretne menni csavarogni,és nem érdekli,hogy a gyerekláthatásból még van fél óra,én meg hazamentem:(

Mindig arról beszélnek,hogy mondjak le róla

Szeretném magam apának érezni,de lehet le kellene mondani róla?

#gyerekemről #mondjak le?
2013. aug. 20. 01:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Szia! :)

Sajnos nem. Azt mondták a bíróságon az ügyintézők,hogy a gyámügyi hivatalra tartozik,a bíróság nem szólhat bele ebbe a dologba,aztán elmentem a családsegítőbe,ott sem tudtak segíteni,azután voltam a gyámügyi hivatalban,ott meg azt mondták,hogy be kell hívni az asszonyt,és beszélni vele,hogy mikor érne rá bemenni a családsegítőbe gyerekláthatási napokra,mert többet szeretném látni. Én már nem akarok menni a lakására,mert a barátja állandóan piszkál,sérteget. Nemrég az utcán meg nekem jött,amiért odaakartam menni a kislányomhoz adni neki egy puszit.

2013. nov. 18. 00:02
 12/13 anonim ***** válasza:

Jelentsd fel a fazont. Egyrészt mert megtámadott másrészt ha ilyen erőszakos a gyerek előtt akkor az rossz minta a gyereknek ezzel már lehet valamit kezdeni. A gyerek ezt minden esetre nem fogja elfelejteni és nem fog az exed javára válni.

Azt tudom, hogy a hivatalok addig nem mozdulnak, míg az ember nem csapkodja az asztalukat.

Tudom mert gyerekként sok mindent megéltem.

Mindenképp keress egy ügyvédet. Szerintem nyújts be kérelmet az elhelyezés felülvizsgálatára.

Mostoha megtámad, nem engedik a találkozót, mindenhonnan tedd félre az iratokat a panaszaidról a feljelentésről.

Gyermekpszichológusi vizsgálatot kérnék mert az ilyen alak otthon sem viselkedik másképp.

Amit ők csinálnak az nem lesz előnyére a gyereknek.

2013. nov. 18. 01:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet azóta, kérdező?
2022. márc. 8. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!