Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom nem engedi, hogy a...

Párom nem engedi, hogy a gyerekemre mossak?

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves közös gyerekünk, és van egy 15 éves, aki csak az enyém. Ma ki bukott a párom, mert szerinte sokat mosok a nagylányra. Pedig ez nem igaz. Van egy iskolai ruhája, egy itthoni, meg egy pizsama. Plusz ha valahova elmegy. Ezeket váltogatja, és nem minden nap kerülnek bele a szennyes tartóba, csak mikor már szaguk van, vagy koszosak. Az előbb, hogy be bizonyítsam neki, hogy nem kell sokat mosnom a lányomra, ki válogattam a szennyesét. Kevesebb mint fél mosási adag jött össze. Meg gyanusított azzal is, hogy én a mosógépben mosom a lányom cipőit. Pedig nem. A kicsi lányra sokkal többet kell mosnom, mert mindig kell csere ruha az óvodába, minden nap más ruhában megy, ráadásul néha még vannak éjjel balesetek is. De most mindent a lányomra akar fogni, hogy miatta van tele a szennyes tartó.

Ti erre hogy reagálnátok?

Őszintén megmondom, én hirtelen felindulásomban azt mondtam,hogy mosok rá kézzel. Többet a géphez nem nyúlok.

2020. szept. 11. 22:15
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:
100%
ugy vagnam ki az eletembol ezt aszemet onzo alakot hogy laba se erne a foldet.
2022. márc. 8. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!