Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom nem engedi, hogy a...

Párom nem engedi, hogy a gyerekemre mossak?

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves közös gyerekünk, és van egy 15 éves, aki csak az enyém. Ma ki bukott a párom, mert szerinte sokat mosok a nagylányra. Pedig ez nem igaz. Van egy iskolai ruhája, egy itthoni, meg egy pizsama. Plusz ha valahova elmegy. Ezeket váltogatja, és nem minden nap kerülnek bele a szennyes tartóba, csak mikor már szaguk van, vagy koszosak. Az előbb, hogy be bizonyítsam neki, hogy nem kell sokat mosnom a lányomra, ki válogattam a szennyesét. Kevesebb mint fél mosási adag jött össze. Meg gyanusított azzal is, hogy én a mosógépben mosom a lányom cipőit. Pedig nem. A kicsi lányra sokkal többet kell mosnom, mert mindig kell csere ruha az óvodába, minden nap más ruhában megy, ráadásul néha még vannak éjjel balesetek is. De most mindent a lányomra akar fogni, hogy miatta van tele a szennyes tartó.

Ti erre hogy reagálnátok?

Őszintén megmondom, én hirtelen felindulásomban azt mondtam,hogy mosok rá kézzel. Többet a géphez nem nyúlok.

2020. szept. 11. 22:15
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
92%
Azért nem mindegy milyen a víz, hogy van vigyázva a gépre, mennyire szennyezett cuccokat mostok, mennyire ügyeltek a gép tisztítására. Ezek mind rövidíthetik az élettartamot- a gép minősége megint csak számít.
2020. szept. 11. 22:43
 12/51 anonim ***** válasza:
94%

A régi Lehel több mint 20 évet húzott ki, mi is 4 en voltunk. A következő meghaladta a 15 éves kort, ma is rendben működik ( Ignis). Valami gond lehet a 2 éves gépekkel. Ja és már csak ketten vagyunk.

A pasid tényleg egy utálmány...

2020. szept. 11. 22:45
 13/51 anonim ***** válasza:
92%

#6-ra:

Vagy nagyon pechesek vagytok, vagy nagyon vacak gépeket vesztek.

2010 nyarán, házasságkötésünkkor vettünk egy Candy Aquamatic mosógépet (olasz gyártmány), ami kicsinek számít, mert "csak" maximum 3,5 kg ruhát szabad bele pakolni. Akkor még ketten voltunk, aztán 2013-tól hárman, 2017-től négyen. A feleségem "imád" mosni, még a gyerekkabátokat is hetente ki szokta mosni.

A mosógépünk köszöni szépen, megvan és dolgozik 10 éve.

Be is b..na, ha 2-3 évente kéne mosógépet vennünk!

2020. szept. 11. 22:46
 14/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Pont, hogy ki álltam a lányom mellett, azért is mutattam meg neki, hogy nem kell rá sem többet mosni, mint másra a családban. Holnap meg fogom neki mutatni ezeket a válaszokat, mert ha nekem nem hiszi el, hogy nincs igaza, akkor higyje el idegeneknek. Talán észbe kap.
2020. szept. 11. 22:51
 15/51 anonim ***** válasza:
98%

Miafac??? Én eddig azt hittem, az itthoni mosógép arra való, hogy a háztartásomban élő emberek ruháit mossuk vele. Tévedtem volna...?

Sőt, cipőt is szoktam, még jó, arra (is) való.

Ha 2 évente tönkremegy, akkor ócska a gépetek, de hogy gondolta a pasid, az ő gatyáját még elbírja, majd meglátja a gyerek pulcsiját, és gyorsan elromlik...? Hagyd ott a bánatba mosógépestül, aztán mosson magára.

2020. szept. 11. 22:51
 16/51 A kérdező kommentje:
A mosógép amúgy hét 2-szer 3 adagot megy.
2020. szept. 11. 22:53
 17/51 anonim ***** válasza:
98%

,, én hirtelen felindulásomban azt mondtam,hogy mosok rá kézzel. " :D Az komoly, még te moss kézzel...

Nos, a lányod 15 éves, a párodról nincs info (nem is érdekel), de elég nagy eséllyel egy felnőtt ember ruhái jóval nagyobbak, mint egy gyereké.. mi következik ebből a párod ruháiból egyszerre kevesebb fér a gépbe, tehát többször kell mosni ... :D

2020. szept. 11. 23:09
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
TUdod mit, ne mossál rá. Mosson maga. Nem a cselédje vagy. Mármint a férjedre értem.
2020. szept. 11. 23:12
 19/51 anonim ***** válasza:
98%

Mekkora fa.sz hogy ezen fennakad!

Én a helyedbe már rég otthagytam volna, mosson saját magára, ha a gyerekeddel így bánik. Ha rajtam múlna már a segge nem érné a földet,úgy repülne.

2020. szept. 11. 23:23
 20/51 anonim ***** válasza:
97%
Az is elég gáz,hogy egy 15 évesnek egy iskolai ruhája van,ha jol értelmeztem. Szegény lány,meg kell várnia míg rárohad a ruha? Remélem bugyit azért mindennap kap tisztát meg zoknit is. Gondolom nagyon népszerű lehet az osztályban a hetes büdös ruhájában. Nem szégyelled te magadat,hogy ilyennek és ilyen embernek(nem apának) kiteszed a lányod?
2020. szept. 11. 23:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!