Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Párom nem engedi, hogy a...

Párom nem engedi, hogy a gyerekemre mossak?

Figyelt kérdés

Van egy 5 éves közös gyerekünk, és van egy 15 éves, aki csak az enyém. Ma ki bukott a párom, mert szerinte sokat mosok a nagylányra. Pedig ez nem igaz. Van egy iskolai ruhája, egy itthoni, meg egy pizsama. Plusz ha valahova elmegy. Ezeket váltogatja, és nem minden nap kerülnek bele a szennyes tartóba, csak mikor már szaguk van, vagy koszosak. Az előbb, hogy be bizonyítsam neki, hogy nem kell sokat mosnom a lányomra, ki válogattam a szennyesét. Kevesebb mint fél mosási adag jött össze. Meg gyanusított azzal is, hogy én a mosógépben mosom a lányom cipőit. Pedig nem. A kicsi lányra sokkal többet kell mosnom, mert mindig kell csere ruha az óvodába, minden nap más ruhában megy, ráadásul néha még vannak éjjel balesetek is. De most mindent a lányomra akar fogni, hogy miatta van tele a szennyes tartó.

Ti erre hogy reagálnátok?

Őszintén megmondom, én hirtelen felindulásomban azt mondtam,hogy mosok rá kézzel. Többet a géphez nem nyúlok.

2020. szept. 11. 22:15
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
99%
Ja amúgy azt hogy kéne értelmezni? Összesen 4 db ruhája van? Mert akkor inkább nem akarom elképzelni hogy szerencsétlen mennyiszer veszi fel ugyanazt
2020. szept. 11. 23:34
 22/51 anonim ***** válasza:
93%
Remélem ez csak egy kamu troll kérdés. Hogy tudod megtenni anyaként, hogy nem vesz ruhát a lányodnak?
2020. szept. 11. 23:43
 23/51 anonim ***** válasza:
97%
Hát ha csak ennyi ruhája van, nem csodálom, ha folyamatosan megy a mosógép. Érdemes lenne bevásárolni neki. Vegyetek annyi cuccot, hogy legalább egy hétig ki tudja húzni tiszta ruhával mosás nélkül. Az olyan ruhaneműből, ami közvetlenül érintkezik a bőrrel, legalább napi egyet kell számolni, de nem árt, ha van néhány tartalék is. Nadrágból, szoknyából, pólóra hordott pulcsiból 2-3 darab is elég.
2020. szept. 11. 23:44
 24/51 anonim ***** válasza:
97%
Gondolom azért nincsenek ruhái mert nem is vehet neki, a tirpák nem engedi hogy költsön rá.
2020. szept. 11. 23:52
 25/51 anonim ***** válasza:
97%

Jó ganyé gépeket vesztek vagy nem tudjátok jól használni. A miénk 10+ éves, már nem emlékszem mennyiért vettük, 5-en voltunk már akkor is, volt ovis, kisiskolás és gimis gyerek + 2 felnőtt. Mivel hétközben dolgoztunk, csak hétvégén mostunk 2-3 adagot (7 kg-os gép). Kemény a víz, nem is haszbálunk agyonreklámozott csodalágyítókat, de még egyszer sem romlott el. Ja! Cipőket is mosunk benne néha.

Mindettől függetlenül a párod is egy ganyé és kivágnám a francba. A lányodnak meg talán venni kéne ruhákat, az mondjuk nagyon gáz, hogy büdösen és koszosan jár iskolába. És biztosan úgy jár, hiszen te írtad: "nem minden nap kerülnek bele a szennyes tartóba, csak mikor már szaguk van, vagy koszosak". Gondolom délután vagy estefelé. Ez viszont azt jelenti, hogy már napközben is volt szaga és/vagy koszos volt. Ne haragudj, de azért nálad sincs minden rendben.

2020. szept. 11. 23:55
 26/51 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem troll kérdés van annál nagyobb baj is ott mint a mosás...szegény kislány, gondolom alig várja, h 18 legyen és elhuzzon otthonról...
2020. szept. 12. 04:23
 27/51 anonim ***** válasza:
98%
Ennek az önző alaknak nem a mosás a fő probléma. Egyszerűen nem bírja elviselni, hogy a lányod is veletek él. Azt viszont nem értem, hogy nem tudta kivel jött össze a kapcsolat elején és az mivel is jár? Páros lábbal rúgnám ki az ajtón az ilyen megnyílvánulásai után. Te mire is vársz tulajdonképpen? A csodára?
2020. szept. 12. 05:49
 28/51 anonim ***** válasza:
98%
Ha az én párom ilyet momdana biztosan nem mosnék rá sőt nem is főznek rá. Ő a legnagyobb hamarabb telik a mosogép. Valószínűleg ő is eszik a legtöbbet. Meg amúgy is felnőtt ember és oldja meg. Amúgy meg gusztustalan bunko.
2020. szept. 12. 06:11
 29/51 anonim ***** válasza:
100%
Örökbeadni nem akarod a kislányt,mert amit művelsz vele az kimeríti a böszmeség fogalmát? Tuti utálják a büdös rongyaiért,biztos lehetsz benne,én is így voltam tiniként. Amúgy félek hogy nem kamu a kérdés,gondolom azt hitte agyon lesz dicsérve mert szerinte kiállt a kislány mellett. De a kukac fontosabb neki.
2020. szept. 12. 07:05
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
A pasid egy őstulok, így ismert meg, elfogadta, hogy van egy lányod, nehogy már évekkel később jusson eszébe, hogy nem bírja elviselni
2020. szept. 12. 07:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!