Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elveszik a pénzem a szüleim,mi...

Elveszik a pénzem a szüleim,mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves hegesztő/lakatos srác vagyok eléggé jól keresek 18 éves korom óta dolgozok azóta van önálló keresetem és azóta tudom szabadon költeni a pénzt ha akarom amit egyébként nem csinálok gyakran.Amit azelőtt kaptam pénzt szülinapra ballagásra stb rendszerint elvették hogy ha kell akkor kérjek nyilván mikor kértem akkor azt se tudták miről van szó és amikor elvették az 50ezres ballagási pénzem 2 nap múlva a futár 50ezer értékben hozott kozmetikumokat szerszámot stb:D milyen meglepő.Viszont most telt be a pohár a kocsim elromlott 300 ezer a javítás volt kb itthon félrerakva kicsit több mint 1 millióm és most vettem észre hogy eltűnt kb 200ezer forint és rákérdeztem nem is tagadták mondták hogy kell a konyhafelújításra és ők most erre nem akartak költeni mert az évfordulójukon majd menni akarnak mittudomén hova nem is érdekelt.Összepakoltam eljöttem egy haveromhoz pár napra mert egyszerűen besokalltam és itt ülök és nem tudom mitévő legyek...370ezret keresek van hogy éjszaka is dolgozok 50ezret leadok egy hónapba ez kb fedezi a számlákat és egyszerűen nem...most se kocsira szánt javítási összeg így nehézkes a munkába járás hiába van maradék pénz teljesen másra ment volna...Mit tennétek a helyemben? Albérletben azért nem gondolkozok mert a környéken nincs ami meg is éri mert nagyon drága..
2022. febr. 10. 16:32
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy fizet 50 ezret, de ha takaritonot es szakacsot kene megfizetnie naponta, akkor garantaltan nem lenne eleg ra ennyi penz, tehat ezzel vedekezni szerintem nem lehet. De mindegy is, en csak talalgatni probalok, hogy vajon mi az, ami miatt megiscsak jobb neki otthon, mint mashol, mert nem tudom felfogni, hogy mi az indok a maradasra. En is leleptem otthonrol 19 evesen, tolem eppen lopni nem loptak a szuleim, de nagyon gaz volt, ami otthon ment, amint megvolt ra a penz, hogy szobat tudjak berelni, mentem is, vissza se neztem.
2022. febr. 11. 09:48
 52/55 anonim ***** válasza:
48%

51: azért ne sarkíts ennyire.... egy kezdő fiatalember nem szokott takarítónőt tartani... Egy kis szobát kb. fél óra alatt (hetente) ki lehet takarítani...

Mivel egész nap nincs otthon, nyilván a munkahelye közelében ebédel, tehát megvan a napi melegétel. Reggeli-vacsorát meg ilyenkor úgyis hideget eszik az ember. Az nem kerül 50 rugóba...

2022. febr. 11. 09:52
 53/55 anonim ***** válasza:
100%

Persze, hogy nem fogad bejaronot, ez egyertelmu, csak erzekeltetni akartam, hogy az 50 ezer soknak tunik, ha otthon el az ember, de valojaban loszarra se eleg.

En csak kajara koltok fozes mellett magamra havi 60-70 ezret, tehat mar ez sincs meg 50-bol, nemhogy akkor a lakhatas, rezsi, stb.

2022. febr. 11. 09:57
 54/55 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván több költség lesz, ha különköltözne - de a nyugalom elég sok pénzt megér!

Amúgy meg nem véletlen, hogy ennyire ott akarják tartani a szülők... Mert a ház rezsije attól nem lesz kevesebb, ha egy fővel kevesebb lakik ott.... Tehát kell nekik a lóvé. Arról már nem is beszélve, hogy miért lopnak tőle... .((((((

2022. febr. 11. 10:10
 55/55 qkker1 ***** válasza:
63%

"Van bankszámlám elrakták mikor küldte a posta."

Azt sem tudod már, hogy mit kamuzzál!

2022. febr. 12. 19:16
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!