Elveszik a pénzem a szüleim,mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves hegesztő/lakatos srác vagyok eléggé jól keresek 18 éves korom óta dolgozok azóta van önálló keresetem és azóta tudom szabadon költeni a pénzt ha akarom amit egyébként nem csinálok gyakran.Amit azelőtt kaptam pénzt szülinapra ballagásra stb rendszerint elvették hogy ha kell akkor kérjek nyilván mikor kértem akkor azt se tudták miről van szó és amikor elvették az 50ezres ballagási pénzem 2 nap múlva a futár 50ezer értékben hozott kozmetikumokat szerszámot stb:D milyen meglepő.Viszont most telt be a pohár a kocsim elromlott 300 ezer a javítás volt kb itthon félrerakva kicsit több mint 1 millióm és most vettem észre hogy eltűnt kb 200ezer forint és rákérdeztem nem is tagadták mondták hogy kell a konyhafelújításra és ők most erre nem akartak költeni mert az évfordulójukon majd menni akarnak mittudomén hova nem is érdekelt.Összepakoltam eljöttem egy haveromhoz pár napra mert egyszerűen besokalltam és itt ülök és nem tudom mitévő legyek...370ezret keresek van hogy éjszaka is dolgozok 50ezret leadok egy hónapba ez kb fedezi a számlákat és egyszerűen nem...most se kocsira szánt javítási összeg így nehézkes a munkába járás hiába van maradék pénz teljesen másra ment volna...Mit tennétek a helyemben? Albérletben azért nem gondolkozok mert a környéken nincs ami meg is éri mert nagyon drága..2022. febr. 10. 16:32
1/55 A kérdező kommentje:
Bocsi az összevisszaságért eléggé egybefolytak a sorok,remélem azért érthető.
2022. febr. 10. 16:33
2/55 anonim válasza:
Nincs bankszamlad? Kene. Tartsd ott a penzt.
Egyebkent en mindenkeppen koltozesben gondolkoznek, ez a helyzet baromira gaz. Berelj szobat, az olcsobb.
3/55 anonim válasza:
Ha ennyit keresel ki tudod fizetni az albérletet, haverral lakótárssal, meg még olcsóbb, én nem mennék vissza
4/55 anonim válasza:
Nem kötelező otthon élni. Elkoltozol és onnantól nem vesznek el semmit
5/55 Savlekotő válasza:
Már rég elköltözhettél volna ha mindig elvették eddig is.. Régen előrébb lennél minden téren,belőled éltek mert más f ával könnyebb verni a csalánt.. Pénzt meg sose tartunk otthon mert sajnos van család ahol fém kazetta kell a családtagok lopnak.. Számlát nyiss arra utálják,50 ezret leadsz és meglopnak,hát pofám leszakadna magam szülőnek nevezni.
6/55 anonim válasza:
Ne tarts otthon pénzt!
Költözz albérletbe lakótárssal.
7/55 anonim válasza:
Kivennék egy szobát valahol és lesz4rnám a fejüket.
8/55 anonim válasza:
Rövid távon bankszámlát nyitni ahol nem férnek hozzá a pénzedhez, hosszútávon elköltözni
9/55 anonim válasza:
Feltétlenül el kell költöznöd, kötelező! Felnőtt vagy! Csak ürügy, hogy nagyon drága, valójában félsz otthonról elmenni. Ennyi pénzből futja. Ha meglopnak, semmivel nem vagy előbbre anyagilag!
10/55 anonim válasza:
Lopd vissza, és költözz el, de nagyon gyorsan ebből a fertőből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!