Elveszik a pénzem a szüleim,mit tegyek?
Figyelt kérdés
20 éves hegesztő/lakatos srác vagyok eléggé jól keresek 18 éves korom óta dolgozok azóta van önálló keresetem és azóta tudom szabadon költeni a pénzt ha akarom amit egyébként nem csinálok gyakran.Amit azelőtt kaptam pénzt szülinapra ballagásra stb rendszerint elvették hogy ha kell akkor kérjek nyilván mikor kértem akkor azt se tudták miről van szó és amikor elvették az 50ezres ballagási pénzem 2 nap múlva a futár 50ezer értékben hozott kozmetikumokat szerszámot stb:D milyen meglepő.Viszont most telt be a pohár a kocsim elromlott 300 ezer a javítás volt kb itthon félrerakva kicsit több mint 1 millióm és most vettem észre hogy eltűnt kb 200ezer forint és rákérdeztem nem is tagadták mondták hogy kell a konyhafelújításra és ők most erre nem akartak költeni mert az évfordulójukon majd menni akarnak mittudomén hova nem is érdekelt.Összepakoltam eljöttem egy haveromhoz pár napra mert egyszerűen besokalltam és itt ülök és nem tudom mitévő legyek...370ezret keresek van hogy éjszaka is dolgozok 50ezret leadok egy hónapba ez kb fedezi a számlákat és egyszerűen nem...most se kocsira szánt javítási összeg így nehézkes a munkába járás hiába van maradék pénz teljesen másra ment volna...Mit tennétek a helyemben? Albérletben azért nem gondolkozok mert a környéken nincs ami meg is éri mert nagyon drága..2022. febr. 10. 16:32
31/55 A kérdező kommentje:
Van bankszámlám elrakták mikor küldte a posta.A költözés az annyi miatt nehézkes hogy egy telephely ez igazából a falutól 55km-re oda járok kocsival a környéken van egy pár falu csak név alapján rákeresve interneten nem találtam eddig, pár utcás falukról van szó tehát nem tudom van e egyáltalán,de majd utána kérdezek.Igen és olyan vagyok mint nagyon sok fiatal hogy szeretek itt élni és nehéz az úton elindulni ha egyedül van az ember..Sokan mondják csak költözz el és kész de nem egyszerű felnőni és saját utam járni csettintésre ezért is vagyok tanácstalan..De tudok egy munkásszállót a környéken csak azt nem tudom az ilyen helyeken milyenek a körülmények..
2022. febr. 10. 21:15
32/55 anonim válasza:
Mit küldött a posta?? A számlád a bankban van, nem küldenek semmit.
33/55 Savlekotő válasza:
Van bankszámlám elrakták mikor küldte a posta
Akkor kérsz újat és közlöd h ne küldjék ki elmész érte,nem adsz hozzá meg kódot stb... Felnőtt embernek nem rakhat el szülő iratot nem zárhatja el előle a saját papírjait iratait,bizonyítványait ahogy szülő teszi sakkban tartva a felnőttet aki a jogaival sincs tisztában, de elviszik szavazni,és elveszik a pénzét,meglopják..
34/55 Savlekotő válasza:
Mit küldött a posta?? A számlád a bankban van, nem küldenek semmit.
Bank kártyáját küldhette ki neki bank címre...
És azt kedves szülők eltették..
35/55 anonim válasza:
Elég gáz... Mármint hogy elszedik a pénzed...Nálam fordítva volt! Mikor felszabadultam pár évig otthon voltam és muter annyit mondott elég ha adok 30.ezret rezsibe (persze adtam többet, meg vettem ezt azt!) Azt mondta maradhatok otthon csak legyen látszatja magyarul ne szórjam a pénzt feleslegesen hanem gyűjtsem!
36/55 anonim válasza:
Város nincs a telephely közelében? Nem vagy már gyerek! Fel kell nőnöd!
37/55 A kérdező kommentje:
Igen bocs,bankkártyára gondoltam nyilván.Keresek egy szobát vagy megnézem a munkásszállót hogy milyen,erről még tapasztalatokat elfogadnék hogy ilyen helyen mire számíthat az ember.Remélem sikerül költöznöm.Viszont az valószínű hogy amint elmennék egyből jönne a marasztalás hogy nem lesz több ilyen (szerintem) és én ezt sem szeretném hogy a szüleimmel rosszban legyek..Hátha hónapok múlva észhez kapnának.Köszönöm a válaszokat.
2022. febr. 10. 21:35
38/55 anonim válasza:
Az, hogy lopkodják a pénzedet, pont elég ok számodra, hogy te legyél velük rosszban (nem pedig ők veled!). Ne hagyd magad érzelmileg zsarolni!
39/55 anonim válasza:
A pénzedért tartanak, nyugodtan legyél velük rosszban. Amíg élnek, ha már saját gyerekeid lesznek, akkor is az ajtóban fognak kopogni pénzért, hogy nyaralhassanak a te családod rovására. A szüleid rossz emberek, csak te hozzászoktál, de rosszak.
40/55 anonim válasza:
Azt is természetesnek veszed, hogy amikor költözni akarsz, majd bezárnak a szobába? Mi van te gyépés, hogy ezt így engeded?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!