Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elveszik a pénzem a szüleim,mi...

Elveszik a pénzem a szüleim,mit tegyek?

Figyelt kérdés
20 éves hegesztő/lakatos srác vagyok eléggé jól keresek 18 éves korom óta dolgozok azóta van önálló keresetem és azóta tudom szabadon költeni a pénzt ha akarom amit egyébként nem csinálok gyakran.Amit azelőtt kaptam pénzt szülinapra ballagásra stb rendszerint elvették hogy ha kell akkor kérjek nyilván mikor kértem akkor azt se tudták miről van szó és amikor elvették az 50ezres ballagási pénzem 2 nap múlva a futár 50ezer értékben hozott kozmetikumokat szerszámot stb:D milyen meglepő.Viszont most telt be a pohár a kocsim elromlott 300 ezer a javítás volt kb itthon félrerakva kicsit több mint 1 millióm és most vettem észre hogy eltűnt kb 200ezer forint és rákérdeztem nem is tagadták mondták hogy kell a konyhafelújításra és ők most erre nem akartak költeni mert az évfordulójukon majd menni akarnak mittudomén hova nem is érdekelt.Összepakoltam eljöttem egy haveromhoz pár napra mert egyszerűen besokalltam és itt ülök és nem tudom mitévő legyek...370ezret keresek van hogy éjszaka is dolgozok 50ezret leadok egy hónapba ez kb fedezi a számlákat és egyszerűen nem...most se kocsira szánt javítási összeg így nehézkes a munkába járás hiába van maradék pénz teljesen másra ment volna...Mit tennétek a helyemben? Albérletben azért nem gondolkozok mert a környéken nincs ami meg is éri mert nagyon drága..
2022. febr. 10. 16:32
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
65%
Jelentsd fel őket a rendőrségen. Ez lopás.
2022. febr. 10. 17:01
 12/55 anonim ***** válasza:
93%
Kezd el számolgatni, hogy az eddig elvett (NEM leadott) pénz hogy viszonyul az albérlethez. Az fog kijönni, hogy megéri, az etikátlanságról nem is szólva. Jól tetted, hogy eljöttél. Én költöznék.
2022. febr. 10. 17:05
 13/55 anonim ***** válasza:
95%
Tényleg olyan bonyolult msnapság egy bankszla nyitása??
2022. febr. 10. 17:06
 14/55 anonim válasza:
89%
Nyiss bankszámlát és kérdezd meg a cégednél, hogy van-e lehetőség lakhatási támogatásra.
2022. febr. 10. 17:11
 15/55 anonim ***** válasza:
95%
Azt mondd meg, ha már évek óta lopnak tőled, mért tartasz otthon pénzt?
2022. febr. 10. 17:11
 16/55 anonim ***** válasza:
94%
Nettó 370-ből bőven lehet fedezni egy albérletet, és még félretenni is tudsz. Valaki feleannyiból megoldja, úgyhogy a többi csak kifogás.
2022. febr. 10. 17:22
 17/55 anonim ***** válasza:
92%
Ennyire ne legyél életképtelen, nyiss bankszámlát és tárold ott a pénzedet.
2022. febr. 10. 17:29
 18/55 anonim válasza:
23%
Kérdező, egy dolgot tanulj meg. Ebbe a kategóriába gyerekként (úgy értem, nem szülőként) ne írj, mert azonnal itt terem pár 40-es harcibarbi és leszedik a fejed. :D 2017-ben nekem is volt már egy kis gondom ebből, ami már személyeskedésig fajult a válaszoló részéről (egy vesztes, frusztrált "szülő" volt), olyan keményen belém állt, hogy az már bőven kimerítette a becsületsértés fogalmát, akár fel is jelenthettem volna. A legtöbb válaszoló itt komoly mentális bajokkal küzd és csak téged fognak szapulni.
2022. febr. 10. 17:35
 19/55 anonim ***** válasza:
96%
Ritka primitív bunkó egy nő lehet, aki elszedi a gyereke pénzét pipere cuccokra.
2022. febr. 10. 17:37
 20/55 anonim ***** válasza:
69%

Ha mindig is elvették a pènzed, akkor miért tartod otthon? Ha nincs otthon egy filléred sem, akkor se elvenni, sem kölcsönkérni nem tudnak.

Én ezért nem költöznèk el, ha más baj nincs, ha amúgy szeretnek a szüleid. Vedd úgy hogy tanulópénz és hozzájàrultál a bútorhoz, végül is ott laksz. Vagy ezután míg le nem jár addig nem adsz haza pár hónapig. Nagyon gáz amit csinàltak amúgy.Nyiss egy bankszàmlàt, ez a mai vilàgban alap. Így hogy ott laksz sokat megspórolhatsz. Ha viszont más baj is van, akkor költözni kell.

2022. febr. 10. 17:38
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!