Nők,akik nem akartok gyermeket.Ha olyan helyzetben lennének hogy nálatok legyen a döntés,ti támogatnátok azokat a családokat akiknek gyermekük van? Ugyanúgy ahogyan a kormány teszi.Esetleg még jobban támogatnátok őket?
Nem adnék egyetlen forintot se nekik, mert sokan AZÉRT szülik halomra a gyereket, mert jön a családi, meg a támogatás, de dolgozni meg lusták.
Mindenki vállaljon annyit, amennyit tud, ennyi. Ha az nulla, akkor nulla, de ne én fizessem már az 5-6-10. pulya pl ingyenes kajáltatását, stb.
Nem támogatnám őket. Mindenki magának vállalja a felelősséget. Gyereket csinálni nem érdem, én csak az igazi teljesítményt vagyok hajlandó támogatni, nem azt, ha valaki nem tudott vagy akart védekezni.
Startupokat támogatnék, illetve okos gyerekeknek írnék ki pályázatokat. Magyarul csak olyan dolgokban támogatnék családokat, amikhez az kell, hogy ne csak világrabasszák a gyereket, hanem nagy odafigyeléssel, szépen felneveljék, hogy egy ötletes, értelmes gyerek legyen belőle. Aki erre nem képes, az nem tudom, minek csinál gyereket. Tök fölösleges ennyi semmirekellő ember a földre.
Ha hatalmon lennék, akkor sem támogatnám a családosokat.
Kapna mindenki normális fizetést és kész. Abból aki akar, kutyára költ, aki akar, gyerekre, más meg más hobbira.
Az ingyenes fogamzásgátlót és a 40 év alatti gyerektelenek legális sterilizációját támogatnám.
Illetve egy olyan szülői alkalmassági bevezetését, mint amilyen az örökbefogadóknak és a nevelőszülőknek van. Amit szépen le lehet tenni már terhesen is és igazából bármikor és amin amíg nem megy át mindkét szülő, aki a gyerekkel egy háztartásban él, addig nem jogosultak semmilyen kedvezményre és ingyenes ellátásra a meglévők közül sem. Még a bölcsödére meg ezekre sem. Aki nem alkalmas szülőnek, de ennek ellenére erősködik, hogy szaporodjon, az vállalja, hogy nem más finanszírozza neki a hülye hóbortját.
#44 vagyok. Attól még nem lesz, igazatok, hogy lepontoztok. Lehet művelődni, olvassatok olyan disztópiákat (pl. Szép új világ, Az emlékek őre), ahol az állami döntési körbe kerül a szülés, illetve, hogy ki nevelhet gyereket. Spoiler: Nem akarnátok ilyen világban élni.
Szóba került az örökbefogadás, az egy nagyon más téma. Tipikus sok a vadász, kevés a fóka helyzet, valahogyan el kell dönteni, hogy ki kapja meg a gyereket. Akkor már nyilván a legalkalmasabbat kell favorizálni, mert a gyereknek is ez az érdeke.
#53 Lesz ápoló, csak meg is tudd fizetni. Az államnak lépnie kell majd és az adóterheket nem növelheti a végtelenségig, hogy ki tudja gazdálkodni az egészségügyi bérek növekedését, miközben az adófizető réteg zsugorodik. Az lesz a megoldás, hogy akinek baja van, az egészségügyi biztosításának a terhére mehet magánkórházba. Mint az USA-ban. Ha a munkáltatód nem fizeti, vagy munkanélküli leszel, akkor vagy kiköhögöd a kezelés összegét, vagy nem látnak el. Minél nagyobb ütemben csökken a népesség, annál hamarabb jön el ez a pont. Szóval nagyon nem mindegy a gyerekvállalási kedv, de csodát attól sem kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!